Няколко начина за бързо отслабване през лятото

Начало » Външен вид » Упражнения » Няколко начина за бързо отслабване през лятото

nqkolko-nachina-za-burzo-otslabvaneПовечето хора полагат огромни усилия, за да влязат във форма за лятото. А защо вместо цяла пролет да гладувате, за да можете с чиста съвест да се покажете по бански, тази година не нарушите популярната тенденция? Вижте няколко начина за здравословно и трайно отслабване през горещите месеци. Иначе казано – влезте във форма през лятото.

Сутрешни кросове
Тичането в парка безспорно е един от най-популярните и практикувани видове кардио, тъй като е лесно, достъпно (нямате нужда от особена екипировка) и ефективно. Освен чудесен метод за изгаряне на калории, то е и идеален начин да стегнете мускулите на дупето и краката, да повишите тонуса си и да влезете в убийствена форма.
Ако по принцип не сте особено активни, но сте твърдо решени да отслабнете или да подобрите фигурата си, то редовните кросове са перфектното начало на тази мисия. Имайте предвид, че тази дейност може да се практикува през цялата година, затова не позволявайте на летните жеги да Ви демотивират или откажат. Всичко, което трябва да направите е да пригодите тренировката си към метеорологичните условия. Така например, през горещите месеци е най-добре да тичате рано сутрин или привечер. Освен това можете да преместите тренировката си от парка и да я пренесете на плажа.

Плуване и водни спортове
Какъв по-добър начин да влезете във форма през лятото от това да излезете във ваканция? Не, въобще не се шегуваме. Колкото и странно да звучи, този сезон е изключително подходящ за трайно отслабване. От една страна високите градуси стимулират потенето, което, както знаете, спомага за изгарянето на излишните мазнини, а от друга – водните спортове са чудесна алтернатива на фитнеса и стандартните тренировки.
Макар повечето „мокри” занимания да са свързани с топенето на сериозно количество калории, безспорен фаворит в това отношение си остава плуването. Освен полезно и забавно, то е и изключително достъпно. Дори и да не отидете на море, можете да се отдадете на водни тренировки в някой басейн или естествен планински водоем.

Комбинирани програми
Най-лесният и ефективен начин да отслабнете през лятото е да се запишете на някакъв вид танци, интензивен спорт или комбинирана тренировъчна програма. По този начин не само ще влезете във форма по-бързо, но и ще можете да задържите постигнатите резултати.
Ваканционната програма ЛъкиФит е чудесен метод за детоксикация и 
ефективно отслабване без диета. Тя е с продължителност 7 или 14 дни и се провежда всяка седмица между април и ноември в луксозния петзвезден апартхотел „Лъки Банско”. Освен върху здравословното сваляне на килограми, ЛъкиФит е фокусирана и върху подобряване на цялостното състояние на организма, което Ви гарантира видими и трайни резултати.