Няколко идеи за подарък за 8 март

Начало » Интимно » Няколко идеи за подарък за 8 март

Няколко идеи за подарък за 8 март1. Парфюм
Желателно е парфюмът да е скъп и с нежен приятен аромат. Избирайки такъв подарък, мъжете трябва да се ръководят не от думите на продавачите (те винаги ще ви убеждават колко е прекрасни точно този аромат), а да се съсредоточат върху своите чувства и да се доверят на интуицията си – тя рядко лъже. Добре ще е, ако преди да започнете търсенето на идеалния за вашата половинка парфюм, сте наясно с нейните предпочитания към ароматите. Постарайте се да запомните името на парфюма, който тя използва, и попитайте продавача за сходен с него парфюм. Така може да бъдете сигурни, че няма да допуснете “непростима” грешка!

2. Бижу
Почти няма жена, която да не очаква да получи като подарък от мъжа си красиво и скъпо бижу. Преди, обаче, да пристъпи към покупката на подобен подарък мъжът трябва да обърне внимание на предпочитания от половинката му благороден метал, на камъните, които тя предпочита, или обратно – на тяхното отсъствие, на вида накити, които обича да носи. Много важен е и моментът на поднасянето на подаръка. Украшението трябва да е красиво опаковано в кутия, а не в найлоновата торбичка, в която е поставено при закупуването.

3. Дрехи и аксесоари
Ако докато сте обикаляли с приятелката си по магазините, тя си е харесала някоя рокля или чанта, този подарък за нея ще е приятна изненада. На голяма част от мъжете може би им се струва много лесно да изберат блуза или пола на половинката си. Истината, обаче е, че е най-добре да направят това, само ако са напълно уверени, че избраната от тях дреха ще се хареса на любимата им. Особено важно е да знаят точния размер на дрехите и! Ако и подарят нещо, което и е голямо, дамата ще си помисли, че изглежда пълна, а ако дрехата е с по-малък размер, тя ще го приеме като намек, че трябва да отслабне, за да може да я носи. Последиците от подобни грешки всеки мъж може да прецени и сам…

4. Технически нововъведения
Мобилният телефон, плеърът и преносимият компютър вече са важна съставна част от имиджа на всяка жена. За това и изобилието от цветове и форми на пазара е изключително голямо. Добре е, ако решите да купите на партньорката си подобен подарък, да го изберете заедно с нея – така може да сте сигурни, че няма начин да сгрешите от какво точно има нужда тя.

5. Пари
Обикновено пари се дават вместо подарък на сватба или за празника на млад човек, чиито вкусове и предпочитания са трудни за отгатване. На мъжете подобен подарък може и да им се струва голям плюс – не се стараят да отгатват желанията на половинките си, не обикалят магазините в търсене на подходящия за тях подарък, не губят от ценното си време… Истината, обаче, е друга – подобен подарък не се запомня от никоя жена, колкото и тя да обича парите! Просто за нея това не е изненада, която си заслужава да бъде помнена!

6. Домакински уреди
Ютия, печка, пералня са елементи, които трябва задължително да присъстват във всяко едно домакинство. И да се подари на жената подобна вещ е нещо не особено уважително. Така че, драги мъже – не обиждайте жените си по този начин!