Няколко въпроси и отговори за секса

Начало » Интимно » Няколко въпроси и отговори за секса

Няколко въпроси и отговори за сексаВъпрос:
Искам да правим секс в тоалетната на ресторанта, но гаджето ми изпитва ужас от бацили и бактерии. Наистина ли е толкова опасно? И коя е най-добрата поза за такова място?
Отговор:
Ами, да знаеш, никак не е чисто. Можеш да пипнеш доста неща, но не е по-опасно от всичко друго, което правиш в банята. Номерът е да сте с дрехи, за да ограничните достъпа на бактериите до телата си. И тъй като трябва да сте бързи, без да се събличате много, ще е още по-секси. Колкото до позата: прави или в “кучешката” е най-лесно, имайки предвид ограниченото място, с което разполагате. Ако искаш по-силно усещане, стъпи с единия крак на тоалетната чиния. За радост на твоя притеснителен приятел, той ще има пълна свобода да те докосва навсякъде.

Въпрос:
Никога не съм се възбуждала от стимулация на гърдите. Как мога да изпитам повече удоволствие?
Отговор:
Преди всички всяка жена е различна и е съвсем нормално не всичко да ти харесва. Ако искаш да подсилиш усещанията си, опитай да експериментираш с различни температури. Без съмнение си забелязала как зърната ти настръхват, когато е хладно (това се дължи на малки контракции на мускулите – същите, които карат кожата ти да настръхва). Да се заиграеш с по-ниски температури, като накараш гаджето си да прокара кубчета лед около зърната ти, може да увеличи чувствителността ти и съответно удоволствието. Топлината също е стимулант на удоволствието, тъй като, когато е затоплена, кожата е по-добре кръвоснабдена, а това я прави по-чувствителна (в добрия смисъл). Възползвай се като накараш гаджето ти да редува близане и подухване върху зърната ти.

Въпрос:
Как да го накарам да свърши с ръка, при положение че той се справя десет пъти по-добре сам?
Отговор:
Ще ти споделим една тайна. Разликата между това да се справяш добре и да си отличничка с ръка няма нищо общо с техниката. Факт е, че това, което можеш да си направиш сама с ръка, никога няма да е по-добро от това, което ти прави твоя човек (по принцип, стабилният и ритмичен натиск е адски приятен, особено когато ръката ти се движи около члена му все едно работиш с отвертка). Опитай се да му причиниш усещания, които сам не може да изпита. Докато си играеш там долу, остави гърдите ти да се докосват в долната част на корема му или гали с ръка вътрешната част на бедрата му. Освен това можеш да му говориш мръсотии, като например да му разкажеш какво точно харесваш в пениса му или подробно и цветисто да му обясниш какво искаш да ти направи, когато приключиш. Ако си по-умела, можеш да доставяш удоволствие и на себе си, докато го правиш за него. Той често си е представял тази сценка и ако я изиграеш пред него, ще бъде незабравимо изживяване.

Въпрос:
Излизам с ново попълнение. Пенисът му криви леко настрани. Какво да направя?
Отговор:
Нищо по-различно от това, което правиш по принцип! Дори и да е леко крив, еректилната тъкан е доста гъвкава, така че не би трябвало да се притесняваш за сексуалните ви отношения. Дори би мога да използваш възможността да експериментирате с различни пози. Ще откриеш, че при някои тази “закривеност” доставя особено приятна стимулация на G-точката ти. Бихме искали да ти го опишем по-точно, но всичко зависи от формата на твоя човек. Използвай възглавници за под таза си или под стомаха при кучешката, за да смениш ъгъла на проникване – така ще разбереш какво ти доставя удоволствие. Освен това можеш да се наведеш леко наляво или надясно, докато си отгоре или да поставиш десния си крак над лявото му рамо (и обратно), докато сте в мисионерската. И двете техники ще те накарат да се чувстваш различно и така лесно ще откриеш позата, в която ще стигнеш облаците.