Нов козметичен метод с 3D ефект за тези, които се страхуват от инжекции

Начало » Външен вид » Козметика » Нов козметичен метод с 3D ефект за тези, които се страхуват от инжекции

Нов козметичен метод с 3D ефект за тези, които се страхуват от инжекцииПървото по рода си средство за младост с 3D ефект бе представено от бюти специалистите Антоанета Цветанова и Венета Христова по време на козметичен семинар, организиран от тях.

Еликсирът за красота е изключителен метод, който позволява да постигнем неузнаваеми резултати, без инвазивно проникване. Серумът е едно от последните, най-хитови открития на поредица линии, обединени от името на героинята на световноизвестната актриса Одри Хепбърн – Джиджи от едноименния Бродуейски спектакъл.

Интересното при 3D филър крема е, че като нов метод за подмладяване той представя как съвременните технологии се сблъскват с продуктите за красота и се получава иновативен продукт, който позволява да се постигне също толкова добър резултат, както при терапиите с инвазивно проникване, но по много по-лесен и безболезнен начин.

В общи линии, това е елексир за красота с 3D измерение, който има тройно ниво на действие – епидермално, дерма, хиподерма. Изключително подходящ е за дами, които се страхуват от инжекции или такива, които смятат, че е твърде рано, а в същото време искат да подобрят младежкия си вид.

Основният отговорник за стегната, сияна и гладка кожа е витамин А.

Ефектите от това козметично средство са уникални – видимо се забелязва подмладяване още през първите 24 часа след използването му. Този метод прекрасно измества посещението при естетичния хирург. Използването му води до подобряване на тонуса на кожата, а благодарение на това 3D измерение се постига и възстановяване на обема. Резултатът е траен и естетично не нарушаваме нашата натурална генетична форма, което е страхотно, защото естественото излъчване винаги е било за предпочитане.