Новогодишни прически

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Новогодишни прически

Новогодишната нощ не е никак далече и освен за дрехите, трябва да се замислите и за празничната си прическа. Нужно е да отбележим, че новогодишната ви прическа трябва да е в хармония с вашия общ вид. Така например, ако решите да облечете рокля в празничната нощ, е най-добре да изберете романтична фризура, ако сте с костюм с панталон, е най-удачно да се спрете на класическа прическа.
Също така, изборът ви на прическа зависи и от възрастта ви. Например, младите момичета може смело да експериментират с нови модели и стилове. Но жените на средна възраст, които се стремят към професионални и лични успехи, трябва да са по-внимателни в това отношение – неудачната прическа не само може да ги изложи, но и да подчертае недостатъците им.
Преди да си направите избраната от вас прическа, трябва внимателно да подготвите косата си за тази процедура: измийте косата с подхранващ шампоан и нанесете термозащитно средство.

Основни тенденции в новогодишните прически:
1. Вълни в ретро стил, като на Дита фон Тийз – това е може би най-актуалната за тази новогодишна нощ прическа. Можете лесно да си я направите и сами, като навиете косата си с ролки.
Новогодишни прически
2. Събрана във висок кок коса – практична и проста за изпълнение прическа, в която обаче може да вложите и много фантазия.
Новогодишни прически
3. Свободно падащи едри къдрици – естествен вид на тази прическа могат да постигнат само жените с дълга коса. За да издържи прическата ви цялата нощ е добре да фиксирате къдриците с лак за коса.
Новогодишни прически
4. Жените с къси или за средно дълги коси може да разнообразят и оживят прическата си, като използват различни празнични аксесоари – ленти, панделки, фиби, диадеми и т.н..