Нова колекцията Мадам де Колекшън Париж

Начало » Здраве » Нова колекцията Мадам де Колекшън Париж

madam-parisКолекцията Мадам де Колекшън Париж показа матрак, изработен изцяло то екологично чисто материали. Матракът е стълб на нашето физическо и психическо благосъстояние, е сърцето и основният елемент на нашите първични нужди, и най-вече тази за сън. В тази колекция е получен неподправен синтез между изтънченост и красота от висока класа и безкомпромисно качество.

Матилд стана най-известния модел на мебелното изложение в Париж Espritmeuble през декември 2015г. Матилд се радва на широка популярност сред европейските страни, които бяха очаровани от удобството и дизайна на този първокласен екологичен матрак. Той съчетава в себе си естествени елементи, уют, елегантност, изисканост, иновации, занаятчийство, стил и качество от най-високо ниво. Матилд представи философията за живот на своя бранд, който призова публиката да вникнат в същността му като средство човек истински да се отпусне.

Матракът е изработен ръчно, а спалното бельо е 100% от естествен памук с цяло ленена тапицерия. Матилд засилва сетивата, призовава човек да се отдаде на природата и така да постигне максимално удобство, докато спи.

Топ моделът на бранда Мадам де Колекшън превръща спалнята в душата на къщата, в място на което може да създадете хармония и интимна обстановка, да се отпуснете и да се наслаждавате на тишина и уединение. Освен това гали сетивата с мек, топъл допир на естествени материали и цветове. Постоянен обмен на енергия между човека и природни елементи създава това усещане за ласка и елегантност. Това поражда благородни чувства като увереност и благополучие. Матилд притежава всички технически характеристики на елегантния стил чрез своята ръчна изработка, използвайки само естествени и екологично чисти елементи.

Така тази иновация произлиза от традицията, въплъщавайки изтънченост, усърдие и безпогрешен стил с еко-приятелско намигване, може да промени по изцяло нов начин отношението ви към мебелите, интериора и живота като цяло. Не изневерявате на традициите и не губете връзка с тях, винаги искайте от нещата максималното и не забравяйте да мислите за природата.