На кои чорапогащници трябва да обърнете внимание през настоящия зимен сезон

chorapogashtnik 780x588 - На кои чорапогащници трябва да обърнете внимание през настоящия зимен сезон

Споровете около чорапогащниците едва ли някога ще приключат. Има жени, които изобщо не гихаресват, други , които предпочитат да носят само плътни черни или полупрозрачни модели, а трети се опитват да оспорят и първите, и вторите гледниточки, като се хвърлят на всичко, което им попадне пред очите. Истината обаче е, че не си заслужава да жертвате здравето си в полза на модата и красотата и можете да изглеждате добре в чорапогащник, стига той де е подбран разумно. А ето и на какво можете да обърнете внимание през настоящия зимен сезон…

В телесен цвят

Щом чорапогащникът в телесен цвят е създаден, значи на някой някъде това му енужно. Няма значение какво говорят за тях някои дизайнери, ако сте решили даоблечете рокля в ярък или светъл цвят, то тогава чорапогащникът ви задължително трябва да е с телесен цвят.

Направете катоопитните стилисти и внимателно съблюдавайте цветовите гами! Чорапогащникът втелесен цвят трябва максимално да съответства на оттенъка на вашата кожа. Ако чорапогащникът е твърде жълтеникъв или бронзов в сравнение с вашия тен, то тогава се откажете от него и продължете търсенето. Но намерите ли идеалния завас вариант, носете го смело винаги, когато е необходимо.

Черен плътен и полупрозрачен

Митът, че плътният черен чорапогащник може да се носи със всичко, което ви хрумне, не е истина! Такъв вариант е уместен, ако тоалетът ви е в наситени или приглушени оттенъци, например, дънки, кожа или плътен трикотаж. В студените зимни дни плътните чорапогащници от 70DEN и нагоре, наистина са доказали своята универсалност.

Ако и преззимата, обаче, предпочитате леките, въздушни материи, то тогава плътният черен чорапогащник само ще развали образа ви. В такива случаи е най-добре да сеспирате на полупрозразните модели. Последните са за предпочитане и защото придават на краката стройност, а и са подходящи за вечерни партита.

На малки точки

Колкото и да е странно, черните чорапогащници на малки точки са доста универсално нещо. Много важно за тях е, че те не увеличават визуално обиколката на краката, а в същото време се съчетават много добре с дънки, трикотажни рокли, шифон. Така че, ако подобно нещо е уместно в ежедневието ви, непременно поекспериментирайте – колкото по-интересен и полупрозрачен е чорапогащникът, толкова по-игрив ще е вашият образ.

Бели

Белите чорапогащници са основен тренд за настоящия сезон, благодарение на модна къща Chanel, в чиято актуална колекция те бяха представени в най-различни съчетания. В ежедневието не трябва да съчетавате билия чорапогащник с прекалено контрастни за него неща, като например, черни боти, защото по този начин не само визуално ще увеличите ширината на краката си, но и ще ги скъсите.

Цветни: графит, мока, бордо

Плътните чорапогащници в приглушени цветове са много актуални за сезона и изглеждат добре с тъканите и материите на зимните дрехи – памук, вълна, кашмир. Имайте предвид, че цветните чорапогашници притежават свойството визуално да уголемяват краката и ако това ви притеснява, избирайте рокли и поли с миди дължина.

С щампи

В актуалните засезона модни колекции бяха представени всевъзможни варианти на чорапогащници нащампи – имаше и леопардов принт в естествена и оцветена окраска, имаше иабстрактни рисунки, и реализъм, и поп арт, и каре… Важното при тях е, че те неса просто аксесоар, който да ви топли, а самостоятелен и доста ярък елемент отоблеклото ви. Така че, ако нямате притеснения за вида и формата на краката си и обичате да привличате внимание, задължително се сдобийте с такъв чорапогащник. В негов противовес горната част от тоалета ви трябва да бъде максимално неутрална.

Включете известията от ZaNeya.com    OK Не, благодаря