Направете валентинка!

Начало » За дома » Празници » Направете валентинка!

Денят на влюбените неумолимо наближава и навярно мнозина от вас се чудят, как да изненадат любимия си човек в този най-романтичен ден от годината. Традиционната валентинка, разбира се, винаги ще е актуална, но все пак, колко по-интересно би било, ако я промените така, че да впечатлите още повече своята половинка. За това ви предлагаме три оригинални идеи за валентинка, с които да изненадате и зарадвате любимия си…

1. Валентинка с…  закачалка

01valentinka
Всъщност, това си е традиционна валентинка, но по-практична и усъвършенствана. За да и се радва по-дълго време вашият любим човек или за да не я загуби, закрепете картичката на закачалчица и я поставете на видно място. Така всеки ден половинката ви ще вижда вашето любовно признание!

2. Валентинка подарък

02valentinka
Ако освен валентинка имате и подарък, то можете да подредите всичко в една красива и оригинална композиция. За целта ще са ви необходими торбичка за подарък и хартиено сърце. Опаковайте подаръка си и отгоре го украсете със сърцето, на което сте написали своето любовно послание.

3. Фото-валентинка

03valentinka
Искате вашият любим не само да се радва на написаните от вас думи, но и да се любува на красивия ви образ? Нищо по-лесно от това: просто вмъкнете в картичката ваша снимка, добавете разнообразни детайли, като букет, сърца, море, слънце или каквото си решите вие и ето… вашата фото-валентинка е готова!