Най-разпространените модели слънчеви очила през това лято

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Най-разпространените модели слънчеви очила през това лято

Ако, въпреки че е юни, още не сте си избрали слънчеви очила за летен сезон 2018, то ние ви ще ви помогнем да направите това, като ви предлагаме да разгледате кои са най-актуалните тенденции за сезона при този незаменим за всеки от нас аксесоар:

Цветни стъкла

Gucci
Gucci

Да гледате на света в розово, червено или жълто през това лято си е нещо напълно възможно и реално. Просто трябва да се сдобиете със слънчеви очила със стъкла в някой от тези необичайни цветове. Не се притеснявайте – качествените слънчеви очила с цветни стъкла ще защитават очите ви от вредните UV лъчи точно толкова добре, колкото и стъклата в кафяво и черно. За разлика от последните, обаче, цветните стъкла изглеждат наистина интересно, а и не скриват погледа ви от събеседниците, така че няма да ви се налага да ги сваляте при среща с приятели, познати, колеги.

Очила „Котешки очи“

Monki
Monki

Популярната през осемдесетте години на минали век форма на очилата отново е на мода, но с леки изменения. Особено актуални са очилата в животински разцветки – леопардови, костенурка, зебра, питон. Няма да сбъркате, ако си купите и очила с цветни, бели или прозрачни рамки.

Важно е да се отбележи, че формата на тези очила е подходяща почти за всеки тип лице, тъй като те подчертават скулите и издължават лицето. Единствено жените с квадратна форма на лицето трябва да бъдат внимателни при избора си на подобен тип очила.

Ретрофутиризъм

Zara
Zara

Супер тънките очила в стил ретрофутуризъм определено са най-горещият тренд през този летен сезон. Но тук е добре да се отбележи, че той едва ли ще се задържи особено дълго.

Леко напомнящите очилата на Нео от „Матрицата“ не отиват на всеки, а и целият ви външен вид трябва да е много, много добре обмислен. Тези очила абсолютно в никакъв случай не бива да се съчетават с дрехи в класически стил, но изглеждат интересно в съчетание с деним, кожа, че дори и с цветна дълга рокля.

Геометрия

Ray-Ban
Ray-Ban

Освен изтънените форми, на мода се върнаха и правилните геометрични форми. Това лято на гребена на вълната са и квадратните, и кръглите, и овалните, и правоъгълните, че даже и ромбовидните очила! Двойно попадение за вас ще е, ако решите да се сдобиете с очила с геометрична форма и цветни стъкла!