Най-добрият подарък за свети Валентин… Еротичен масаж

Начало » Интимно » Най-добрият подарък за свети Валентин… Еротичен масаж

Да, еротичният масаж може да бъде чудесен подарък за вашия любим. Но преди да му го “връчите”, трябва да сте усвоили поне малко от техниката му, за да е гарантирано истинското удоволствие на партньора ви.
massage
Техники в еротичния масаж
Има три основни техники в еротичния масаж, които трябва да усвоите:

1. Ритъм на движенията
При еротичния масаж трябва да има разнообразие в ритъма на движенията. Колкото по-бавни са те, толкова по-бързо партньорът ви ще се отпусне. А бързите движения правят еротичния масаж стимулиращ. Така че, започнете да масажа с такова темпо, което съответства на състоянието на любимия ви: ако той е бодър и активен, започнете с бързо темпо и постепенно забавете ритъма на движенията си; ако е спокоен и вял, започнете с бавни и дълбоки движения и постепенно забързайте темпото. Много внимателно наблюдавайте настроението на партньора си и в зависимост от него, изберете скоростта на масажа.

2. Техника на натиска
Колкото с по-малък натиск са движенията ви, толкова по-отпускащ ще е еротичният ви масаж. Но това не е ефективен метод за премахване на напрежението в мускулите. Най-добре е да започнете масажа с леки, плавни движения и постепенно да увеличите натиска им. Ако е необходимо, използвайте тежестта на цялото си тяло, за да увеличите натиска. Все пак не забравяйте, че той не трябва да е прекалено силен, защото вместо удоволствие ще предизвика у партньора ви болка.  Бъдете особено внимателни с нежните части на тялото му – там натискът трябва да е лек, дори едва забележим.

3. Постоянен контакт
Това е един от важните аспекти на еротичния масаж. Важно е да не прекъсвате рязко масажа си и да не губите контакта между ръцете ви и тялото на вашия любим за повече от секунда. Дори и когато променяте позицията си или се преместване към друга част на тялото му, не трябва да забравяте да държите едната си ръка върху кожата му. Повърхностното плъзване на ръцете ви е най-добрият начин за свързване на отделните части на еротичния ви масаж..