Най-добрите пози в секса

Начало » Интимно » Най-добрите пози в секса

Най-добрите пози в сексаВъзможните варианти за пози в секса са многобройни. Едва ли един живот ще ви е достатъчен, за да експериментирате и пробвате всички показани в Камасутра пози. И всичко щеше да е идеално, ако за тях не се изискваше специална подготовка, защото повечето от показаните в книгата пози предполагат отлична гъвкавост. Сега няма да ви занимаваме с акробатичните аспекти на Камасутра, а ще разгледаме тези пози, които са достъпни и лесно изпълними от всички.

Мисионерска поза
Най-лесната, удобна и практична поза. При нея мъжът е върху жената и управлява целия процес. За това и много жени я предпочитат – всъщност те не трябва да правят нищо. Тази поза има много предимства, като основното е, че партньорите са лице в лице по време на сексуалния акт, а това им дава възможност да целуват устните, шията, гърдите си. Може да засилите усещанията, като поставите единия или двата си крака на раменете на партньора си.

Ездачка
Тази поза представлява пълна противоположност на мисионерската – и е една от най-предпочитаните пози от мъжете. При нея всичко зависи от техниката на жената. Позата може да се променя по какви ли не начини: партньорът може да е легнал или седнал, може да вземе участие в процеса, като движи бедрата си или като контролира движението на вашите бедра и т.н.

Кучешка поза
В тази поза жената е на четири крака, а мъжът е зад нея на колене и я е прегърнал през кръста. Тази поза осигурява максимално удоволствие и на двамата и не е трудна технически – контролът върху амплитудата и скоростта е изключително лесен.

Странична поза
Хубавото на тази поза е, че не изисква от партньорите особени усилия. Тя е особено подходяща за секс по време на бременността. При тази поза, партньорите може да бъдат, както лице в лице, което им дава възможност да целуват устните си и да милват телата си, така и мъжът да е зад партньорката си, което значително улеснява проникването на члена му във влагалището.

Седяща поза
При тази поза мъжът е седнал, а жената е отгоре или с лицето към него, или с гръб. И в двата случая, по-голямата част от работата е за жената. Когато жената е с лице към партньора си, стимулирането на клитора и предната стена на вагината е особено силно, а както е известно, при по-голямата част от жените тези части са особено чувствителни.

Изправена поза
Тази поза изисква известно усилие и гъвкавост. При нея телата са перпендикулярно едно на друго, като партньорите могат да са както с лице един към друг, така и жената може да е с гръб към мъжа. В първия случай, жената може да обхване партньора си или с единия си крак, или и с двата – добре ще е, ако зад нея има стабилна опора.

Френска целувка
С други думи, поза 69. Можете да си доставяте удоволствие чрез оралните милувки като се редувате, но е възможно да го направите и едновременно. Освен това, усещанията при едновременния орален секс са съвсем различни. Тази поза е най-удобна и лесно осъществима, когато жената е отгоре.