Най-добрата поза за сутрешен секс

Начало » Интимно » Най-добрата поза за сутрешен секс

Най-добрата поза за сутрешен сексКаква е разликата между обикновена сутрин и незабравима сутрин? Много просто: неповторимата сутрин  започва със секс ! А кои пози са най-подходящи за сутрешен секс?

Ако първи се събуди той
Класическа поза за този случай е “лъжички”. Тя насърчава и към чувственост, и към романтиката. Тази поза е особено добра в случаите, когато партньорката все още се събужда. Двойката лежи на една страна (като мъжът е отзад), с леко свити крака. Той се притиска към гърба и и я дърпа близо себе си. Тя леко отваря крака, за да може той да вкара члена си във влагалището.
Тази поза не позволява дълбоко проникване, но пък мъжа може да стимулира партньорката си, като гали гърдите и клитора и и като я целува по шията и ушите. Позата “лъжички” наистина предразполага към нежен и не бърз секс, а това в комбинация с факта, че сутрин мъжете са по-издръжливи, може да направи секса ви за събуждане наистина продължителен и незабравим.

Ако първа се събуди тя
Когато жената се събуди, предметът на мъжка гордост на нейния партньор най-често е вече в състояние на бойна готовност. Така че, тя може нежно да го погали с ръка, а след това да го възседне внимателно. Тази поза е идеална, тъй като по този начин жената може да контролира както ритъма, така и дълбочината на проникване на члена във влагалището. А разсънващият се мъж може да се любува на своята партньорка и да гали и целува ерогенните и зони.