Награждаване “Логопед на годината” 2023г.

Начало » Здраве » Награждаване “Логопед на годината” 2023г.

Награждаване"Логопед на годината" 2023г.На 11 март 2023 г. (събота) на специална церемония на сцената на Bulgaria Mall екипът на Logopedia.BG ще връчи първите по рода си награди „Логопед на годината“.
Признанията имат за цел да отличат упоритата работа и отдадеността на логопедите и техния принос за развитието на професията.

Целта на наградите е да се подчертае важността на проследяването на езиково-говорното развитие на децата и предоставянето на грижи за пациенти от всички възрасти, включително клинично значими пациенти.

Ще бъдат раздадени общо 11 награди в 4 категории, включително 8 индивидуални награди за отделни региони на страната, 1 награда за организация, 1 награда за „Приятел на логопедите“ и специална награда за „Логопед на годината “ за изключителни постижения.

Повече информация относно номинираните специалисти и организации, може да прочетете на logopednagodinata.bg. Присъединете се към нас, за да покажем признателност към невероятната работа, извършена от логопедите в България.

Ниво партер, сцената на Bulgaria Mall
*Събитието е отворено за всички желаещи да го посетят.

Линк към събитието във Facebook: https://fb.me/e/JRKo0MuQ

Очакваме Ви!