Модни прогнози: Тенденции за пролет 2012

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Модни прогнози: Тенденции за пролет 2012

Модните марки вече пускат рекламните си кампании за колекции пролет-лято 2012. Въпреки, че пролетта е още далече, а лятото още повече, нищо не пречи да разберете, какво ще е актуално през предстоящия моден сезон. Вижте, как топ тенденциите, намират отражение в рекламните кампании за пролетно-летния сезон на 2012 година.

Звезда в рекламната кампания на марка Pinko е Наоми Кембъл. “Черната пантера” се появява в разкошна плисирана дълга рокля. Очевидно е, че една от водещите тенденции за 2011 година – макси дължина – ще остане в списъка на топ тенденциите и през 2012.
01Pinko
Рекламната кампания за пролет-лято 2012 на Louis Vuitton е пълна с пастелни, “бонбонени” цветове. В следващия сезон ще са актуални цветовете на млечните шейкове, захарният памук, сладоледът и други сладкиши. Що се отнася до силуета и детайлите, всичко ви е вече познато: любимите на мнозина 60 години на миналия век, както и якичките около врата, които, обаче, вече са от дантела.
02Louis Vuitton
Съдейки по това в каква цветова гама е изпълнена рекламната кампания на Versace за сезон пролет-лято 2012, то синият цвят, който набра популярност през есента на 2011, няма скоро да отстъпи позициите си. Жизел Бюндхен се появи в секси бял тоалет с нитове, което означава, че откровената сексуалност ще е отново на мода!
03Versace
Миранда Кер, която е лице на рекламната кампания на марката Bally, демонстрира пролетна тенденция – черно-бяла класика, която изглежда свежо и много елегантно.
04Bally
Строги лаконични линии, минимум детайли и неутрални цветове – така виждат сезон пролет-лято 2012 дизайнерите на марка Pringle of Scotland.
05Pringle of Scotland
В рекламната кампанията на DKNY за пролет-лято 2012 Адриана Лима се появява в образа на фатална екзотична красавица. Стилът сафари, въведен някога в модата от Yves Saint Laurent, това лято ще е по-актуален от всякога.
06DKNY
Модна марка Burberry предлага през пролетта да се носят оригинални облекла и аксесоари, като например обемно палто със сложна декорация, както и шапки и чанти с етнически щампи.
07Burberry
Рекламната кампания на Aquazzura е представена като калейдоскоп от цветове. Ярките цветове и провокативната сексуалност ще са сред основните предимства на предстоящия сезон.

08Aquazzura