Модни дамски обувки – прелест и фантазия

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Модни дамски обувки – прелест и фантазия

Обувките са завършващият щрих при изграждането на модната визия. Те са в състояние както да подобрят цялостното впечатление, така и да го развалят. Ето защо стилистите обръщат такова внимание на модните дамски обувки и влагат в тях толкова много прелест и фантазия.

Но нека видим кои дамски обувки ще са най-актуални през този сезон. Избрали сме няколко основни тенденции, които да разгледаме по-отблизо.

Вериги и камъчета

Модни дамски обувки - прелест и фантазияТова е най-популярната тенденция при модните дамски обувки 2020 г Огромни, масивни или тънки, грациозни – няма никакво значение, важното е, че веригите и камъчетата напълно завладяха модните подиуми и триумфират във всеки един аспект от нашето ежедневие – дамите ги носят навсякъде, като залагат на тях при официални и не толкова официални поводи. Подобни декоративни елементи при актуалните дамски обувки се различават по размер, дебелина и цвят. Скромната тясна верига в горната част на ботите изглежда повече от очарователно. Прекрасните камъчета, с които са украсени летните обувки и сандали също не спират да привличат вниманието.

Зебров принт

Модни дамски обувки - прелест и фантазияЖивотинският принт е популярна тенденция за дамските обувки от няколко години насам, но, ако искате да сте в тон с модата, през 2020 г. трябва да заложите на зебрата. Най-често става дума за контрастна комбинация – бял фон и черни ивици, които се различават по дебелина и посока. Но като фон може да се използва друг цвят – червен, син или зелен.   Зебровият принт се простира не само до горната част на обувката, но прелива и към петата и платформата. Ефектът е невероятен. В някои модели зебровият принт се допълва и от метални акценти.

Пъстрота

Модни дамски обувки - прелест и фантазияШарените женски обувки са истински хит през 2020 година. Основните нюанси са черно и бяло, но се предлагат и ярки контрасти. Оранжево и черно, червено и черно и други.

Такива модели са много подходящи както за официални случаи, така и за всеки ден – с тях можете да отидете на работа, на разходка, да пазарувате и да правите всичко останало. Различните варианти може да разгледате на flaro.bg – няма да останете разочаровани.