Матраци Парадайс – първокласните и екологични матраци

Начало » За дома » Интериор » Матраци Парадайс – първокласните и екологични матраци

Матраци Парадайс - първокласните и екологични матрациВсеизвестният бранд матраци Парадайс, е фирма лидер в изработката на първокласни и екологични продукти за сън. Компанията стартира своето производствено звено през 2004 г. С бързи темпове, матраци Paradise, става една от харесваните и известни марки, предлагащи матраци, топери и всичко необходимо за добрия сън. Paradise изработват изцяло екологични матраци (двулицеви и еднолицеви модели), френски основи (легла), рамки и други видове аксесоари. Продуктите с марка Парадайс отговарят на най-високите европейски стандартни и са конкуренннтни на редица други брандове. Компанията предоставя голяма гама матраци (над 30 вида) и успешно ги предлага на своите клиенти на страхотни достъпни цени.

Еднолицеви и двулицеви матраци – Парадайс

Еднолицевите и двулицевите матраци на Парадайс се предлагат както с пружинни ядра – Bonnel или Pocket система, така и само с пяна. Сред видовете използвани пяни са – високоеластичната с различни плътности/състав, мемори пяната и Memory Foam Gel с охлаждащо действие. Освен на ядра с първокласни материали и състав, производителя обогатява продуктите си и с нежни текстилни тъкани. Те са обработени по различни технологии и съдържат екстракт от: Лавандула, Алое Вера или жожоба. Част от дамаските са обработени със силно антибактериалното действие на втъканите сребърни йони. На тъканите вложени в дамаските е придадена допълнителна мекота, чрез нишки от коприна, кашмир или бамбукови влакна.

Предпочитаните матраци – Парадайс:

Еднолицеви матраци

Матрак Gala Memory

Еднолицев матрак Гала Мемори има Pocket ядро и включена HD поли пяна за максимален комфорт и удобство. Дамаската му е с луксозен текстил Жожоба и прошита Мемори пяна. Вградената рамка на модела е изработена от иглолистен материал, който придава издръжливост на матрака.

Матрак Perla

Този еднолицев матрак е сред поръчаваните с марката – Paradise. Той е непружинен модел и има ядро от пяна – полиуретан, дамаската е висококачествена и е прошита с вата и полиуретанова вата.

Матрак Diplomat

Еднолицев матрак Дипломат е модел от ново поколение и има ядро с пружини. В сърцевината му са вложени Pocket пружини, създаващи независими опорни точки. Към тях има добавен и слой полиуретан. Дамаската на този матрак е  изключително качествена и ще ви осигури абсолютна антибактериална среда. Матрак Diplomat има вградена дървена рамка, подходяща за добавяне на механизъм.

Двулицеви матраци

Матрак Diona

Двулицев матрак Диона е изграден от високоеластична ND-пяна и профилирана Мемори пяна. Моделът е с първокачествена дамаска, която е съставена от капитониран текстил. Матрак Diona се характеризира с по-твърдо усещане, моделът е подходящ за хора страдащи от болки в кръста.

Матрак Perla Soft

Матрак Perla Soft е модел с ядро от високоеластична пяна, втори слой еластична пяна и Soft пяна. Калъфът му е изработен от селектиран качествен текстил, който ще Ви гарантира пълноценен и здравословен сън.

Матрак Diplomat De Lux

Матрак Diplomat De Lux има ядро, състоящо се от Pocker System (самостоятелно опаковани пружини) и слой HD-пяна. Дамаската на матрака е изработена от капитониран текстил, който придава на матрака меко усещане.

Избирайки някой от уникалните матраци на фирма Paradise, вие гарантирате на цялото семейство качествен сън и спокойна почивка. Ние пък от mattro.net ще се погрижим продуктите ви да бъдат доставени напълно безплатно до дома.