Любовно послание за НЕГО…

Начало » Интимно » Любовно послание за НЕГО…

Денят на влюбените – 14 февруари – предлага идеална възможност да демонстрирате чувствата си пред вашия любим. Няма значение от колко време сте заедно и на какъв етап от връзката си сте – романтиката и нежността са необходими винаги и на всеки!

pojelanieВалентинка за НЕГО
За да направите незабравим подарък на любимия си мъж, не е задължително да му купите скъп парфюм или някое ново чудо на техниката – можете просто да го изненадате с “писмо – валентинка”. За целта можете да използвате лист хартия, картичка или да изрежете сърце от цветен картон. След това пристъпете към надписването на любовното послание към вашия партньор…
Но не мислете, че създаването на едно любовно посланието е толкова просто и лесно – то изисква много усилия, енергия и време. Всяко любовно писмо е една дълбока интимна изповед! За да ви улесним в тази нелека задача, ZaNeya.com ви предлага да използвате следните няколко специални съвета:

Цел
Трябва да определите задачата на съобщението си, която най-общо се състои в следното: да изкажете в писмен вид това, което чувствате, какво очаквате от връзката ви и какво искате да постигнете с вашия любим! Помнете, че главният герой е ТОЙ! За да улесните изпълнението на задачата си, сложете негова снимка пред себе си, докато обмисляте съдържанието на вашето любовно послание – така ще ви бъде по-лесно да не забравите, защо сте седнали пред писалищната маса.

Стил
Написаното от вас трябва да е леко закачливо и непринудено, все едно водите нормален разговор с партньора си. Имайте в предвид, че колкото по-кратко е вашето любовно писмо, толкова по-добре. Вашият любим дори няма и да започне да чете пет листа, изписани и от двете страни. Една – две страници с ръкописен текст е максимумът за лесно възприемане.

Съдържание
Колкото по-близо до реалността на това, за което пишете, толкова по-добре. Не е необходимо да летите в облаците и да му обяснявате, колко е изключителен и невероятен. Достатъчно е само да споменете няколко забавни и романтични случки, свързани с вас двамата. Не забравяйте, че вашето любовно писмо трябва да предизвиква приятни чувства както у вас, така и у него.

Подпис
Не забравяйте да се подпишете. Анонимността при вас е излишна, все пак, не сте влюбени ученици, а хора с любовна връзка или семеен живот. Красиво изписаното ви име едва ли ще навреди на творението ви.
Не е необходимо и да оставяте следи от алените си устни или да пръскате любовното си писмо с парфюм – както вече казахме, вие не сте влюбени ученици.

Мъжете се дразнят, когато:
– ги наричате с глуповати прякори, като “зайче”, “мече” и други такива;
– дългите послания;
– литературния език, метафорите, многото обръщения;
– признанията във “вечна” любов;
– обсъждането на неговите недостатъци и на вашите достойнства;
– сравняването му с вашите бивши любовници.

На мъжете им харесва:
– яснотата;
– краткостта;
– закачливостта;
– описанието на неговите достойнства.