Летен офис дрес код

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Летен офис дрес код

Летен офис дрес кодОфисният ви дрес код трябва да е безупречен, особено през лятото, когато няма жена, която да не желае да изглежда зашеметяващо. Откритите рамене, ултра късите поли и шорти, прозрачните тъкани и ефирните дантели са безумно модерни, но съвършено неприемливи за офиса. А през лятото работата, разбира се, не прекъсва! Тогава как да сте в крак с модните тенденции и в същото време да сте облечени според правилата на офиса?

Рокля

Залог за безупречен офис образ е роклята с премятане и дължина миди. Този силует никога няма да излезе от мода, подходящ за всеки тип фигура и визуално вталява фигурата. Принтовете избирайте сдържано – леки цветни мотиви в ретро стил биха били идеални. Още един безпогрешен вариант са едноцветните тъкана.

Костюм

Костюмът с панталон е вечна класика, която не губи своята актуалност дори през лятото. Спрете се на комплект от смесен лен, като не забравяте, че за да изглеждате добре тоалетът ви трябва да е безупречно изгладен. Всяка гънка би развалила впечатлението, което искате да направите!

Друго решение е костюм в пижамен стил. Едноцветен комплект с изящен контрастен кант е идеалният вариант за делова среща, особено в съчетание със сандали на ток. Само не забравяйте, че всичко трябва да е в рамките на приличието – забравете за дантелата и прозрачните детайли, а и бельото ви също трябва да е гладко и безшевно.

Топ

Бяла или светлосиня риза от тънък памук е подходяща винаги и за всичко – просто няма да намерите по-универсална вещ! Тя може да се съчетае както с прави дънки и обувки на ток, така с класически панталон и пола тип молив.

Украшения

Забравете за евтината бижутерия! Всякакви ярки и блестящи пластмаси с неизвестен произход са забранени! Това, което ви е нужно, са украшения в сдържан етно стил. Перлени обици, емайлирани гривни, многослойни колиета от миниатюрни мъниста – всичко това може да се превърне в идеален завършек на вашия офис тоалет.

Обувки

При избора на обувки трябва да се съобразите с дължината и формата на основното облекло. Например, панталонът с максимална дължина е най-добре винаги да се съчетава с обувки или сандали на екстремно високи токове. За панталоните с дължина до глезена са подходящи както елегантните сандали с каишка, така и лофери и класически пантофки. Що се отнася до полите миди дължина, то те изглеждат идеално в комбинация с високи обувки на по-дебел ток.