Комплекс упражнения за най-апетитната част на женското тяло – гърдите

Начало » Външен вид » Упражнения » Комплекс упражнения за най-апетитната част на женското тяло – гърдите

Ако попитаме мъжете, коя част от женското тяло е най-привлекателна, практически почти всички ще отговорят едно и също – гърдите! Именно за това, ви предлагаме комплекс от упражнения за да са гърдите ви стегнати и красиви.
Комплекс упражнения за най-апетитната част на женското тяло - гърдите
Големи гърди
Ако имате големи гърди, не е необходимо да увеличавате гръдния си мускул. Достатъчно ще е, само да го поддържате, за да не увисват гърдите ви.

Упражнение 1
Седнете по турски. Сгънете ръцете в лактите на височината на гърдите, допрете длани с пръстите нагоре. Започнете да притискате  длани една в друга с всичка сила. Повторете това упражнение 10-15 пъти. Показател, че правите всичко правилно, ще е напрежението в горния гръден мускул.

Упражнение 2
Седнете по турски или на колене. Поставете длани върху раменете. Изправете гърба така, че лопатките да се допират една до друга. Започнете да движите лактите: първо 10 пъти напред, после 10 пъти максимално встрани.

Упражнение 3
Изправи се, така че стъпалата да са успоредни едно на друго. Допрете длани на нивото на раменете, лактите да са изправени. Пръстите да се допират над нивото на гърдите. Изтеглете лактите, колкото се може по-назад, така че лопатките да се докоснат. Повторете 10 пъти, след което опънете ръце напред и назад (зад гърба).

Упражнение 4
Краката трябва да са на ширината на раменете. Сложете едната ръка на бедрото. С другата ръка започнете да правите кръгове. Направете 10 кръга напред и 10 – назад. След това сменете ръцете.

Упражнение 5
Опънете ръцете право напред и започнете енергично да ги кръстосвате, като ги редувате (сменяте местата им отгоре и отдолу). Повторете 20-30 пъти.

Упражнение 6
Изправете се, краката да са допрени един до друг. Започнете да повдигате  ръцете на горе.

Малки гърди
Ако сте изправени пред предизвикателството да увеличите размера на гърдите си, ефективността на тренировката ви значително ще се подобри, ако изпълнявате упражненията с гирички, защото те увеличават натоварването в мускулите. Комплекс упражнения за най-апетитната част на женското тяло - гърдите

Упражнение 1
Вземете гиричките и легнете на пода (или на друга твърда повърхност). Сложете ръце към гърдите, изпъвайки лакти встрани. Започнете да опъвате и отпускате ръцете в изходна позиция по 10-15 пъти.

Упражнение 2
Вземете гиричките, седнете на колене, изпънете гърба и вдигнете ръцете нагоре, успоредно една на друга. Започнете бавно да пускате ръцете в страни с дланите нагоре. Повторете упражнението 10-15 пъти.

Упражнение 3
Поставете краката на ширината на раменете, изпънете гърба. Вземете гиричките и опънете ръцете на страните, с дланите напред. Започнете да опъвате ръцете назад, колкото е възможно повече. Повторете упражнението 10-15 пъти.

Упражнение 4
Изправете се, допрете краката един до друг. Вземете гиричките и започнете последователно да повдигате всяка ръка към главата, а след това я опъвайте нагоре, докато достигне вертикална позиция. Старайте се да държите гърба изправен.
Повторете 10-15 пъти.

Упражнение 5
Изправете се. Поставете левия крак напред, леко сгънете и двата крака в коленете. Наклонете се напред, така че петата на десния крак да се отлепи от пода. Поставете лявата длан на бедрото на левия крак близо до коляното. Дясната си ръка, в която държите гиричка, сгънете в лакътя към гърдите. Започнете да повдигате лакътя на дясната ръка възможно най-висок, след това го върнете към първоначалната му позиция. Направете упражнението по 15 пъти с всяка ръка..