Кои са най-предпочитаните луксозни бижута

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Кои са най-предпочитаните луксозни бижута

Кои са най-предпочитаните луксозни бижутаОткакто съществува красотата, бижутата са там, за да я подкрепят. Те са част от облеклото на мъже и жени, които желаят да се отличават със стил и класа сред тълпата. Едни от най-предпочитаните бижута са златни обеци, златни колиета и гривни. Избора на бижута със скъпоценни камъни, пък, често се оставя за най-специалните поводи като годеж или брак.

Видове луксозни бижута

Луксозните бижута, не са просто аксесоари, които придават стил, те са символ на вкус и индивидулност. Те предават различни емоции и послания чрез изтънчения си дизайн и сиянието на скъпоценните камъни. Запознайте се с различните видове луксозни бижута, като обеци от бяло злато, златни колиета и гривни, бижута със скъпоценни камъни и годежни пръстени. Едни от най-предпочитаните са луксозните бижута Teilor, като марката предлага изключително красиви и качествени изработки.

Обеци от бяло злато

Обеците от бяло злато със сигурност могат да внесат изисканост във външния вид на всеки, който търси това качество. Те имат свойството да бъдат елегантни, класически и съвременни. Те могат да бъдат перфектната основа за блестящ и стилен външен вид или пък за по-изчистен и прибран тоалет. Самите обеци могат да бъдат по-семпли, което позволява да се насладите на златото и текстурата му, но могат да бъдат и украсени със скъпоценни камъни, което позволява да изпъкнете, да бъдете романтични и блестящи. Обеците, направени от бяло злато се произвеждат в много форми и размери и могат да са малки, големи, висящи или не. Това зависи от Вашия избор, но със сигурност можете да откриете обеци за всеки повод.

Златно колие

Златното колие е класическо, носено от принцеси и кралици, както и от нашите майки и баби. Всяко златно колие, независимо дали е изработено от бяло, жълто или розово злато носи със себе си класически блясък и чувство за топлина и принадлежност. Дизайните на златните колиета могат да варират според това дали са подходящи за мъже или жени, дали са богато декорирани или пък са елегантни и изчистени. Златното колие винаги е произведение на изкуството, независимо какъв вид е златото от което е направено. Заслужава си да го имате без значение дали е подарък от близък за Вас човек или е подарък от Вас, за самите Вас и сами сте избрали да запазите част от вечната красота.

Златна гривна

Златната гривна е луксозен аксесоар, който може да добави финост и изтънченост съм всяка визия. Важно е как се съчетава с другите аксесоари и дори с дрехите, за да не предизвика нежелан ефект на пошлост. Тя може да бъде по-тънка или по-масивна, като в единият случай може да съдейства за един елегантен аутфит, а в другия може да бъде главният аксесоар. Някои златни гривни имат поставени камъни или са гравирани с различни елементи. Гривните, направени от злато са прекрасен избор за подарък за специален повод, защото са символ на изключителна любов и силно уважение.

Бижу със скъпоценни камъни

Бижутата със скъпоценни камъни са върха на лукса. Всяко едно бижу, което има поставени скъпоценни камъни носи уникално значение и емоции, които не могат да бъдат пресъздадени другояче. Диамантите, например, предлагат непреходен блясък и твърдост, винаги са предпочитани и са винаги на мода. Сапфирите, в цвят на кралско синьо предават мъдрост и достойнство. Рубините, пък, символизират страст и енергия, любов и огън. Скъпоценните камъни са широко използвани в бижутерията, защото придават уникалност на всяко едно луксозно бижу.

 

Годежен пръстен

Годежният пръстен се явява като едно от най-емблематичните луксозни бижута, които носят със себе си сладкото обещание за вечна любов. Той може да бъде изработен от злато, платина, сребро и обикновено е украсен с внушителен диамант в центъра. Съвременните тенденции, разбира се, позволяват пръстенът да бъде и с друг вид скъпоценен камък. Изборът на годежен пръстен е изключително лично и красиво изживяване и символизира важният нов етап във връзката на двама влюбени.

Най-добрите магазини за луксозни бижута

Изборът на луксозен магазин за бижута може да зависи от няколко фактора. Това са личните предпочитания, бюджет и специфичната причина за сдобиване с луксозно бижу. Когато става въпрос за най-добрите магазини, по света се отличават Tiffany & Co., Cartier, Bulgari, а в България с качеството си се отличава и предпочита премиум марката за луксозни бижута Teilor.