Кои са есенните модели колиета за елегантна и бляскава визия

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Кои са есенните модели колиета за елегантна и бляскава визия

Кои са есенните модели колиета за елегантна и бляскава визияНе бързайте да прибирате бижутата, които носите около врата си, те имат своето място през месеците на есента

Свикнали сме лятото да прекаляваме с всичко – със свободата при избрания стил, с украшенията по себе си, с блясъка. Любимият сезон ни предоставя поводи за празник всеки ден, да го изживеем пълноценно и да запазим за дълго красивите спомени.

С настъпването на есента обаче не бързайте да си придавате скучна визия, само и само да сте в синхрон със завладяващата ни меланхолия и завръщането към обичайното ежедневие.

Изберете онези модели, които умело ще подчертаят облеклото ви, останете елегантни и се радвайте на женствеността си:

Разгледайте предложенията за сребърни дамски колиета от Shine.bg, където може да откриете наистина оригинални находки в духа на актуалните тенденции.

Висулките могат да променят всеки пуловер в тъмен цвят, към който ако сте добавили предпочитания си чифт дънки, няма да оставите послание за прекалена небрежност. Бижуто стои очарователно и с рокля, особено тези, които слагаме през есента – с по-затворено деколте.

Пищните огърлици имат своето място и време. Поради това никога не е излишно да ги притежавате в домашната си колекция. Те могат да играят ролята на акцент и да привлекат погледите към лицето ви.

Разбира се, от вас зависи да не прекалявате и да се придържате към минимализъма в тоалета си, когато искате да поставите зашеметяваща огърлица с камъни.

Няколко слоя колиета, които са топ за съвременните дизайнери. Напластените верижки е препоръчително да са с различна дължина, на което в крайна сметка се дължи и интригуващият им ефект. С дрехите може да си позволите почти всичко: риза, рокля, нежна блуза или поло.

Намираме се в отрязък от времето, когато изживяваме възход на чокърите. Те се завърнаха от 90-те години и младите дами ги обожават. Съобразете дали дълбоко изрязаното деколте е удачно за събитието, към което сте се запътили, и ако е допустимо, прегърнете идеята. Изберете нещо фино, за да не стои грубо и скандално, ако вече сте далеч от тийнейджърска възраст.

Не забравяйте следното важно правило. Само защото нещо е модерно, не означава непременно, че трябва да го имате. Проверете изобилието от изработки и елементи, анализирайте даденостите си и преценете дали късото колие или чокър е за вас, ако шията ви не е особено изтънчена.

Подчертайте предимствата си, като освежите и наличните си попълнения в гардероба, което ще ви вдъхновява в мрачните утрини в предстоящия период от годината.