Кога сексът на първа среща е уместен

Начало » Интимно » Кога сексът на първа среща е уместен

Кога сексът на първа среща е уместенРазбира се, всяка добре възпитана дама не бива да се втурва към леглото на избраника си още на първата среща, но все пак има случаи, когато е възможно да пренебрегнете всички предразсъдъци и да се отдадете на желанието…

Три случая, когато сексът на първа среща е уместен:

1. Когато не търсите сериозни отношения

Мнозина изчакват определен брой срещи, като едва след това решават дали да правят секс или не. Но в условията на съвременния живот, при който всяка свободна минута е безценна, е трудно да си представиш, че може да разчиташ на секс изключително и само след определен брой срещи. Ето защо по отношение на секса и сексуалността хората започнаха да гледат по-свободно на нещата и интимността на първа среща вече не се възприема като признак на “леко поведение”. Така че, ако нямате желание да завързвате по-сериозни отношения, а човекът, с който имате среща ви привлича сексуално, тогава защо де не се отдадете на желанието?

2. Познавате се отдавна, но сте решили отношенията ви да преминат на ново ниво

Преди първата среща може да сте били приятели, колеги, познати. Факт е, обаче, че вече се познавате, виждате се не за първи път, и знаете какво всеки от вас може да очаква от другия. По този начин няма защо излишно да се чувствате неловко пред този човек и ако ви се прииска повече интимност на първата среща, знаете, че можете да разчитате, ако не на добър секс, то поне на добре прекарано време в леглото в компанията на приятен човек.

3. Имали сте отношения от разстояние

Отношенията от разстояние винаги са нещо тежко, но сексът при тях почти винаги е изпълнен с много страст, тъй като вследствие на редките или кратки срещи партньорите не успяват да привикнат един с други, а и не започват да си доскучават. Освен това, сексът при подобни отношения винаги е като за първи път. Ето защо просто няма как да се откажете от секс на първа среща, след като не знаете колко време ви дели от следващата.