Как и с какво да носите остроноси обувки, за да изглеждате стилно

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Как и с какво да носите остроноси обувки, за да изглеждате стилно

Как и с какво да носите остроноси обувки, за да изглеждате стилноОбувките с остри върхове от няколко сезона заемат лидерска позиция сред водещите модни тенденции. Предлагаме ви да видите с какво да ги носите, за да изглеждате актуално и стилно…

Пантофки на токчета kitten-heels

В името на удобството, а не на стила, дизайнерите и стилистите препоръчват обувките от този модел да са на ниски токчета. Тази есен актуални ще са ugly-обувките, при които елегантността остава на последно място. За това пък можете да ги носите с дънки, със строг делови костюм и дори с „леопардова“ пола.

Коубойски ботуши

Те са вариант за тези, които обичат нещо „по-тежко“, а и носовете им не са толкова заострени. Можете да избирате между модели от змийска или зеброва кожа, снежно бели с контрастни шевове или с масивни декорации. Подходящи за total denim аутфит и леки ефирни миди ролки.

Лачени боти

Още една водеща тенденция за предстоящата есен. Избирайте моделите на малък ток и с остри носове, като е най-добре да не експериментирате с цветовете, а да се ограничите до черно-бялата гама. Тези боти стоят много добре с дълги поли и рокли, както и с панталони, скриващи горната им част. В никакъв случай не ги носете с поли с миди дължина, защото по този начин визуално скъсявате краката си.

Боти с много остри носове

Тези боти се върнаха на мода благодарение на Balenciaga и станаха постоянна част от гардероба на много модни поклоннички по целия свят. Те, обаче, не са подходящи за всяка жена, а само за тези представителки на нежния пол, които могат да се похвалят с висок ръст, стройни крака и тънки колене. Ако и вие сте от тях, можете да носите подобни боти с мини или плисирана пола, като и с клош панталони.