Как да счупим леда при запознанство?

Начало » Интимно » Как да счупим леда при запознанство?

kak-da-schupim-leda-pri-zapoznanstvoПървото нещо, което трябва да направите, за да счупите леда при запознанство е да се отпуснете и да не си мислите най-лошото за човека до вас преди да го опознаете. Не трябва да си задавате въпроси като „Той може ли да е обвързан ?“, или „Възможно ли е да излиза с мен само заради секса ?“. Това са най-честите мисли на една жена при първа среща. Въпреки това при жените няма толкова голямо притеснение отколкото при мъжете. Мъжете са потайни и се разкриват много трудно. Повечето мъже изпитват страх от това да споделят с половинката си какво е било тяхното минало ,как са израснали или какви са родителите им.

Когато обаче напрежението при първа среща е взаимно ето какво може да направите ,за да разбиете леда.

1. Ако и двамата сте притеснени и се чувствате неловко направете първата крачка и започнете разговор, който ще разведри обстановката.

2. Първоначално си говорете за общи неща, а след това разберете какво харесва той,за да определите неговият характер. Например: Коя е любимата му храна? Каква зодия е? С какво се занимава? И още много други въпроси за самият него.

3. Предполага се, че вече сте пропукали леда и за да довършите този процес завършете с една страстна целувка в края на вашата среща, но нищо повече. Гарантирам ви, че това ще се хареса на бъдещата ви половинка.

Мъжете с характер обичат трудните жени и връзки изпълнени с предизвикателства. Покажете му, че сте уверена в себе си и, че сте жена със самочувствие, но в рамките на нормалното. Влезте под кожата му и го накарайте да ви обикне. Така той ще разкрие своята същност по-бързо, а колкото по бързо го направи толкова по-добре за вас.

Напрежението между една бъдеща двойка е много важно да се премахне напълно още в самото начало. Защото има ли напрежение, постепенно то се превръща в несигурност, която погубва любовта.

Автор: Кристияна Андонова