Как да се разнообрази черният гардероб

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Как да се разнообрази черният гардероб

Какво и как да добавите към черния си гардероб, за да го направите актуален и забележителен? Много често си мислите, че за да сте в крак с модата са ви необходими много пари, а и време, но сега ще ви покажем, че това не винаги е така…
И така… Представете си, че сте решили да облечете любимата си черна рокля, черното си палто, взимате и поредната си черна чанта и обувате черните си ботуши. И в този момент се сещате, че едноцветните черни дрехи не са актуални през настоящия зимен сезон. Какво да направите?
Много просто – обуйте плътен чорапогащник в ярък цвят! Именно това е една от водещите модни тенденции за сезона! Най-актуалните цветове чорапогащници, които можете да съчетавате с черни тоалети са:

1. Синьо
Имате свободата да изпробвате всички оттенъци на синьото, докато откриете този, който ще ви подхожда най-много. Модните дизайнери, обаче, предпочитат ярките и мастилено сините оттенъци.
Sisley
1sisley
Pringle of Scotland
2pringle-of-scotland
2. Червено
Ярко червените чорапогащници са не по-малко актуални този сезон от сините. Основното при техния избор е да внимавате да са достатъчно плътни – кожата на краката не трябва да се вижда изобщо!
Devastee
3devastee
Alessandro Dell’ Acqua
4alessandro-dell-acqua
3. Бордо
Ако ярките сини и червени цветове не ви допадат, то пробвайте нещо в цвят бордо. Важно е, обаче, да не забравяте, че трябва внимателно да подберете точния оттенък на бордото, който изцяло да подхожда на черния ви тоалет.
Gaetano Navarra
5gaetano-navarra
Това в никакъв случай не е единственият начин, по който можете да разнообразите черния си гардероб. Можете да използвате за целта и помощта на някои не големи цветни аксесоари, като например сини ръкавици или шал, малка червена чантичка, цветни обувки. Също така можете да съчетаете цвета на плътния чорапогащник с цвета на обувките, като тук за предпочитане са вариантите с синьо и червено.
Akiko Ogawa
6akiko-ogawa
Iceberg

7iceberg

8iceberg.