Как да се обличаме за пролетта и лятото: ръководство за жени с наднормено тегло

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Как да се обличаме за пролетта и лятото: ръководство за жени с наднормено тегло

Как да се обличаме за пролетта и лятото: ръководство за жени с наднормено теглоСмяната на сезоните е синоним на модата, а какво по-подходящо време да прегърнете извивките си от сега?

Тъмните цветове могат да бъдат ласкателни

Тъмните цветове подхождат на почти всеки тон на кожата и могат да бъдат ласкателни, когато се съчетават със светли цветове. Можете да носите макси дрехи в тъмни цветове като морско синьо, сив въглен, черно, каки или сиво, за да се чувствате уверени и стилни. Не е необходимо да избирате най-крайните тонове. Вместо това потърсете по-неутрални тонове, но с нотка на тъмнина в тях.

Аксесоарите са ключът към успеха на облеклото

Не е необходимо да се излагате изцяло на шарки или цветове само защото е пролет и лято. Вместо това поставете основен акцент върху аксесоарите, които избирате. Това включва обувките, чантата, колана или бижутата. Когато например съчетавате неутрални с тъмни цветове, можете да съчетаете чантата с обувките, като същевременно запазите балансирана визия. Можете също така да заложите на елегантни и семпли модели, за да не се налага да премисляте облеклото си

Не се страхувайте от принтове и шарки

Няма нищо лошо в смесването на модели и щампи, особено ако винаги сте се страхували от смесването на модели и щампи. Вместо да се притеснявате от смесването на шарки и принтове заедно, можете да се вълнувате от факта, че шарките и принтовете сега изглеждат по-изтънчено.

Не забравяйте основното: едноцветна рокля или макси пола

Въпреки че е пролет и лято, не е необходимо да излизате навън с шарки и цветове. Все пак можете да запазите визията си семпла, като носите едноцветна рокля или макси пола. Това гарантира, че няма да се налага да премисляте облеклото си. Можете да носите едноцветна рокля или макси пола с чифт семпли обувки и неутрален съединител, които поддържат визията ви семпла. Така няма да се налага да премисляте облеклото си. Ако наистина искате да добавите цвят към тоалета си, винаги можете да носите чифт цветни обеци или цветно колие. Те ще добавят цвят към тоалета ви, без да ви карат да се чувствате сякаш прекалявате.