Как да превъзмогнем раздялата?

Начало » Интимно » Как да превъзмогнем раздялата?

раздялаРаздялата несъмнено е най-трудното решение, което един влюбен човек може да предприеме.Често, влюбените хора са заслепени и не приемат първите признаци за влошаване на взаимоотношенията си с любимия човек. Заслепени са именно от щастието, радостта, подкрепата, която получават, но и в същия момент от болката, която си причиняват по между си. Свикнеш ли с някого наистина е изключително трудно да го отхвърлиш с лека ръка.

Всъщност, рядко се замисляме дали си заслужава. Зависи от ситуацията, в която сме, разбира се. Понякога е по-добре да си вземем почивка макар и кратка, един от друг, за да изберем правилния път. Двойките в подобни ситуации, обаче си дават определен срок, чувайки се или не, разделяйки се за месец, дори и два, но нещата стигнали толкова далеч, предвещават неизбежна раздяла.
Клишето, че времето лекува е абсолютно вярно. Някога хората са казали, че далеч ли си от очите си далеч и от сърцето. Ще ви предложа няколко съвета, които на сто процента ще ви помогнат да преодолеете тази огромна мъка:

1.Излизайте по-често с приятели. Трябва ли? Разбира се, че да! Веселете се, не мислете за нищо, дори изгубете представа за времето. Когато се почувствате тъжни просто потърсете компания, която мигновено ще оправи настроението ви.
2.Намерете си хоби. О, да! Помислете добре, какво най – много ви се е искало да правите по време на връзката си, но поради различия в интересите с партньора си, не сте. Реализирайте своите идеи, преоткрийте себе си и своя талант, и колкото и трудно да изглежда за вас, не е. Човек винаги има нужда от уединение и от лично време, което оползотворява, правейки любимите си неща. Защо пък не?
3.Мобилизацията е важна! Неимоверно трудно е да загърбите миналото си, но го направете. Дайте шанс на себе си и поставете ново начало, дори и нов живот. Все пак ако не помагаме сами на себе си кой друг ще ни помогне?
4.Безкомпромисност. Дори и егоистично да прозвучи, не правете компромиси. Просто гледайте вашите собствени интереси и желания. Не очаквайте бързи резултати, но трябва да експериментирате. Абсолютно съм сигурна, че ще намерите хиляди други методи да излезете от тази пропаст, в която сте изпаднали.

Всеки заслужава да е щастлив на този свят, нали? Затова търсете щастието – то се крие и в най-малките неща!