Как да “опаковате” гърдите си

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Как да “опаковате” гърдите си

Как да"опаковате" гърдите сиКрасивите гърди винаги са били обект на женска завист и мъжко възхищение. Помислете си само, колко много жени се подлагат на пластична операция, само за да увеличат размера на бюста си и да го направят наистина пищен! Но те не предполагат с колко много проблеми ще им се наложи да се справят всеки ден, като притежателки на пищни гърди.

Сутиенът – от особена важност!
Колкото по-големи са гърдите, толкова по-внимателно трябва да се избира бельото, защото всяка дантела, панделка или дори бродерия добавя обем. За да поддържа гърдите и едновременно с това да не натоварва крехките женски рамене, сутиенът трябва да има широки удобни презрамки, а за да изглеждат гърдите стегнати и прибрани, е най-добре да се спрете на сутиен с максимално затворени чашки. Добър избор са и сутиените с банели, пришити отдолу на чашката, защото тяхната конструкция допълнително подпомага поддържането и повдигането на гърдите. Ако бюстът ви е много обемен, по-добре е да се спрете на бельо, наподобяващо корсет, при което поддържащите банели са пришити вертикално.
Как да"опаковате" гърдите си
Внимателно подбирайте дрехите!
Една жена с големи гърди обикновено може да си позволи да облече дреха с деколте. Изключение е случаят, когато гърдите и са много широк разположени. Тогава е наложително да се избягват дълбоко изрязаните деколтета.
Повечето жени с пищен бюст предпочитат широките рокли и блузи. А това е абсолютно неправилно, защото тези дрехи скриват фигурата на жената и я правят безформена. По-добре е да изберете дреха с полуприлепнал силует и ясно изразена линия. Освен това, блузите трябва да са по-издължени, защото късите блузки се опъват от обемния бюст и непрестанно се набират нагоре, като откриват корема. А то не винаги изглежда привлекателно.
Изборът на сако или яке също е сериозен проблем за жените с големи гърди. За да изглеждате винаги добре в такава дреха и за да не се набира платът, е най-добре да спрете избора си на модел с дълбоко изрязано деколте.
Някои жени се опитват да балансират фигурата си, като обличат блузи с подплънки на раменете. А това е абсолютно неправилно: визуалното увеличаване на раменете, не скрива големите гърди – по скоро придава на жената вид на борец от тежка категория.
Друга тема табу за жените с пищен бюст са обемните ръкави (буфан, волани и др.) Ръкавите на дрехите, които носите, задължително трябва да са вталени.

Украшенията
Що се отнася до бижута, жените с пищни форми не бива да привличат допълнително вниманието към гърдите се – с някоя брошка, например. По-добре се спрете на колие или на дълга верижка. Ако в допълнение към хубавите гърди вие имате и лебедова шия, подчертайте тези ваши достойнства, с помощта на дълги обеци и висока прическа.