Как да носим дълги поли?

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Как да носим дълги поли?

Как да носим дълги поли?Може би всички дами чакат с нетърпение топлите месеци и да захвърлят дебелите зимни дрехи. Все по-популярни през годините стават дългите моли. Много дами имат притеснения, че не знаят как да ги носят или как биха им стояли. В следващите няколко редове ще ви предложим няколко варианта за носене на дълги поли.

Дълги поли с принтове

Това е най-разпространения вариант и можете да го носите с всичко. Съчетанието може да включва дълга пола с флорален мотив и изчистен топ. Разбира се, можете да смесите няколко различна принта. Макар дизайнерите да разрешават смесването на различни модели, то внимавайте, за да не се получи несполучлива комбинация. Дълга пола с някакъв принт чудесно би вървяла с топ с фигуративни мотиви.

Дълга пола с цепка

Дългите поли с цепка стигната дори до наградите на „Оскар“. Ако си спомняте, Анджелина Джоли беше с подобен тоалет през 2012 година. Този модел можете да го пресъздадете в ежедневието си, като изберете пола, която има достатъчно закрита цепка. Така можете да бъдете сигурни, че не показвате малко повече плът. Дългите поли с този вариант са изключително подходящи за горещите летни дни.

Дълги поли в неутрални цветове

Все пак е хубаво да имаме цветен и свеж гардероб, но и класическите цветове не трябва да се пропускат. Макси полите с класически цвят са много подходящи за работното място. Освен това, можете да ги съчетаете с някой топ в топли цветове или пък отново да заложите на нещо неутрално, така че да имате по-формален стил. Каквото и да изберете, не забравяйте да добавите дълга пола в класически цвят, като бежовото или черното.

Дълги поли и скъсен топ

Дългите поли с висока талия наистина скриват всичко. Те са особено подходящи за топовете, които покриват само горната част на тялото. Разстоянието, което обаче остава между топа и полата, е още един съблазнителен привкус към ежедневната визия. Също така, това изглежда много модерно.

Цветно настроение

Определено няма да останете незабелязани, ако изберете цветни дълги поли. Можете да комбинирате по различен начин. Например дънково яке с ярка жълта дълга пола е много забавна и модерна визия.

Както виждате има много варианти за носене на дълги поли. Развихрете въображението си и създайте своя уникална визия!