Как да направите любимата си чанта актуална за настоящия пролетно-летен сезон

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Как да направите любимата си чанта актуална за настоящия пролетно-летен сезон

Както вече знаете през този пролетно-летен сезон актуални са чантите в ярки цветове с много и големи декорации. Но какво да правите с любимата си чанта, която ви е толкова удобна и от която не искате да се откажете? Ще я изхвърлите? Или ще я запазите за “по-добри времена”? Да, и това са възможни варианти, но може и да направите нещо по-добро от това… Нека разгледаме чантите от новите модни колекции и да видим, какво можете да направите с вашите стари но любими чанти.

1. Украсете дръжката
Това е може би най-лесният и прост начин да обновите чантата си. Като за начало, погледнете в кутията си за бижута – най-вероятно там ще откриете нанизи от мъниста, верижки и брошка, които не носите.  Ако имате дълъг наниз от изкуствени перли или от по-големи мъниста в ярки цветове, можете да ги използвате поотделно или заедно, за да декорирате с тях дръжката на чантата си. Вижте как са направили това дизайнерите:
Dolce & Gabbana

1dolce-gabbana

Tuleh
2tuleh
Друг много ефектен вариант е да замените дръжката на чантата с няколко големи вериги или с остаряло колиета с кристали или камъни.
Vera Wang
3vera-wang
2. Обшийте чантата с големи пайети
С тази трудна задача, обаче, трябва да се захванете, само ако сте напълно сигурни, че ще се справите. Най-добре такава декорация ще изглежда на големя и мека чанта.
Dolce & Gabbana
4dolce-gabbana
3. Прикрепете на чантата една или повече обемна брошки
Формата на брошката е без значение – цветя, панделки, кристали, дантели или пластмасови фигурки – всичко е разрешено! Важно е тази декорация да е в хармония с чантата ви и с дрехите, с които смятате да я носите.
Dolce & Gabbana
5dolce-gabbana
Чанти от Marni и Christian Lacroix
6marni-_christian-lacroix
4. Добавете към чантата няколко цветни кожени пискюла
Чантите от няколко цвята кожа или плат бяха актуални още миналото лято. За да им придадете по-свеж вид, може да ги украсите с кожени връзки, завършващи с меките ресни, мъниста и големите пера.
Louis Vuitton
7louis-vuitton

8louis-vuitton
Marc Jacobs
9marc-jacobs
5. Декорирайте лятната чанта с ярки апликации
През лятото най-използвани са големите чанти, с които ходите на плаж или обикаляте магазините. По тяхната повърхност има предостатъчно място да развихрите въображението си и да проявите творческата си страна…
Oscar de la Renta
10oscar-de-la-renta
Diane Von Furstenberg и Anna Sui

11diane-von-furstenberg-_anna-sui