Как да направите еротичен масаж

Начало » Интимно » Как да направите еротичен масаж

masajВ еротичния масаж няма нищо сложно! С него може да се справи всяка жена, стига да знае няколкото прости хитрости, които ще откриете в тази статия. И не забравяйте да намекнете на вашия любим, че ако спазва същите правила и той ще може да ви достави удоволствие!

Каква трябва да бъде обстановката
Можете да започнете масажа в банята. Предложете на вашия мъж да измиете косата му (много представители на силния пол просто се разтапят от удоволствие при всяко докосване до кожата на главата им) и да изтриете гърба му (откажете се от гъбата за баня и започнете нежно да го масажирате с ръце).
След като приключите с процедурите в банята, се преместете в спалнята. В нея трябва да бъде топло (при некомфортно ниска температура на мъжа ви ще му бъде трудно да се отпусне) и не много светло (пълната тъмнина не е подходяща, тъй като визуалната част е изключително важна за процеса). Идеална работа ще ви свърши малка лампа, поставена не много близо до леглото, или няколко запалени свещи.
Най-подходящите аромати за еротичен масаж са сандалово дърво, пачули, иланг-иланг и жасмин. Етерични масла с тези аромати можете да добавите към крема или маслото, което ще използвате при масажа. Не забравяйте, че за масаж не трябва да използвате етеричните масла в чист вид!

Какви трябва да са движенията ви
Красотата на еротичния масаж е в това, че води както до отпускане, така и до сексуална възбуда. За това, вашите движения трябва да бъдат едновременно и спокойни и възбуждащи. Мекото и нежно докосване може да унесе партньора ви и вместо невероятен секс, да получите сладък сън, в неговата компания. За да избегнете този ефект, редувайте леките милващи движения с по-интензивен натиск и нежни удари с длани. Това ще помогне на партньора ви да не губи тонуса си.
Средство за еротичен масаж са не само вашите ръце, но и устните ви. Можете леко да целувате или хапете вашия партньор: целувките ви ще му помогнат да се отпусне, а ухапванията ще го настроят за желаното от вас продължение.

Последователност на действията
1. Започнете масажа с ръцете. Внимателно размачкайте всеки пръст, като променяте интензивността на движенията си. След това преминете направо към дланите. Движенията ви трябва да са от центъра към периферията – първо с палеца, а след това с цялата длан. След това продължете нагоре по ръката към рамото.
2. Преминете към гърба. Движете се от врата към кръста, като сменяте силата на натиска. Задръжте са на задните части, където можете да използвате и по-интензивни движения.
3. Помолете мъжа ви да се обърне и преминете към гърдите и корема. Тук движенията ви трябва да бъдат по-леки, тъй като кожата в тези места и по-нежна. Обърнете внимание на зърната – противно на стереотипа, те са една от ерогенните зони на мъжете. Друга такава зона е областта около пъпа: там правете кръгови движения с ръце или с език – вашият любим няма как да не оцени това!
4. Избягвайте да докосвате гениталиите! В противен случай, масажът ви ще се превърне в най-обикновена любовна прелюдия. Деликатно игнорирайте пениса и тестисите (бъдете сигурни, че това ще му подейства особено възбуждащо) и продължете своя масаж с бедрата – тях можете първо бързо да разтриете, а след това нежно и леко потупвате с длани. След това обърнете внимание на долната част на крака и на стъпалата.