Как да накараме мъжът да ни обича вечно?

Начало » Интимно » Как да накараме мъжът да ни обича вечно?

man_with_flowersВсяка жена вярва в любовта и иска половинката й да я обича въпреки всичко и наред с недостатъците й. Дамите се стараят по всякакъв начин да задържат мъжът до себе си и понякога дори стават изкуствени и забравят истинското си “Аз” в цялото това престараване – истината е, че всичко е в основите на химията, като разбира се всичко останало трябва да се получи и благодарение на усилията и на двамата.

Вижте някои неща, които могат да превърнат мъжа ваш за вечни времена:

1. Никога не използвайте секса за да го контролирате – Ако всяка вечер имате главоболие не бива да се сърдите, ако мъжът започне да скита в други гнезда, където ще намери любов и разбирателство. Правенето на любов е физическия начин да изразите любовта си един към друг.
2. Не се преструвайте – Особено що се отнася до секса. Мъжете обичат сексуално уверени жени и ненавиждат фалшификаторките на оргазъм. Не се страхувайте да го показвате – така той няма да има търпение за следващата ви среща.
3. Уважавайте партньора си – Никога не го подценявайте, независимо от финансовото му състояние. Няма значение това дали печелите повече от него – вие сте отбор и трябва да го уважавате най – малкото, защото сте заедно и се подкрепяте.
4. Бъдете верни и не лъжете – Жените много често лъжат за цените на личните си покупки (чанта, обувки) – това е безсмислено. Истината винаги излиза наяве – лъжата важи и за изневерите и за дребните неща, които натрупвайки се с времето могат да имат лоши последици.
5. Ангажирайте се с връзката ви – Ако искате той да ви обича и държи на вас, му покажете дейно участие във вашата връзка – ако се държите така все едно не ви пука, той лесно ще се ориентира към по – добрия вариант, особено ако търси нещо дълготрайно.
6. Добра лична хигиена – Най -отблъскващото нещо е жена с лоша хигиена. Никой мъж няма да ви желае ако не поддържате себе си – жената трябва да е чиста във всяко едно отношение.
7. Изненадвайте го – Рутината може лесно да ви отблъсне един от друг, затова кладата на любовта трябва да се поддържа постоянно, било то с някоя дребна и приятна изненада.
8. Подкрепяйте го – Всеки човек има своите върхове и падения. Покажете му, че може да разчита на вас и постепенно вие ще се превърнете не само в най – обичаната жена за него, но и в доверен човек.
9. Бъдете ласкава – Навъсените жени са отблъскваща гледка, особено ако присъстват постоянно в ежедневието. Дори да нямате настроение не си го изкарвайте на половинката – той няма вина, че нещо все не ви е наред.
10. Бъдете добра домакиня – Това разбира се не е на последно място, но е много важно Мъжете по принцип са разхвърляни и жената е тази, която трябва да създаде семейния уют.