Как да изненадаме половинката за Свети Валентин

Начало » Интимно » Как да изненадаме половинката за Свети Валентин

Как да изненадаме половинката за Свети ВалентинСвети Валентин е повод за приятни изненади между влюбените

Влюбените обичат Свети Валентин, независимо, че празникът има толкова много противници. Днес е модерно да си настроен анти и след Хелоуин, ред е на 14 февруари да бъде атакуван подобаващо. Но ние няма да обръщаме внимание на подобни коментари в случая, не за друго – всеки си има право на мнение, а защото нямаме търпение да изненадаме половинката.

Като всеки заклет купонджия и любител на романтиката, не би трябвало да изпускаме и тази възможност. Свети Валентин не е единственият повод, в който трябва да демонстрираме чувствата си, но пък е още един шанс да го сторим. Защо не?!

Почерпете вдъхновение от следващите идеи, или допълнете със свои, ако въображението ви функционира на високи обороти.

Кино вечер
Може да изберете подходящ филм, който харесвате и двамата, да купите предварително билети и да заведете партньора си директно в залата. Може да не е луксозна придобивка или кой знае колко различно преживяване, но гарантираме, че ще запазите топли спомени от споделената кино вечер.

Вечеря в ресторант
Навлизаме в зоната на клишетата, но винаги има вариант за по-нестандартна организация. Може би любимият или любимата мечтаят да вкусят някакъв кулинарен шедьовър, за който друг път надали бихте отделили средства. А може просто да обожавате италианската кухня и да се насладите пълноценно на менюто в местен елитен ресторант. Подробностите и детайлите ще изпипате сами, защото само вие познавате нуждите на човека до себе си.

Подаръци за Свети Валентин
Не бихме могли да пропуснем тази категория, защото има подаръци, които са си класика за Свети Валентин – стилно бельо, копринена нощница, секси атрибути… Специализираните сайтове предлагат персонализирани кутии с шоколадови бонбони, бутилки с питиета и всякакви други забавни неща. Така поднесени те се превръщат в още по-значим и личен жест от ваша страна.

Нежност у дома
Вълнения може да си подарите и у дома, ако изберете качествено вино, мезета, плодове и украсите стаите с цветя и сърчица. Някои би казал, че това е адски наивно и лигаво, но през очите на влюбените това е много, много сладко.

Танц за двама
Със сигурност има двойки, които обичат да танцуват, а в ежедневието рядко намират време за такива забавления. Може би винаги сте искали да научите първите стъпки на тангото, за да изживеете магията му заедно? Заведете дамата или кавалера си в център за танци и сбъднете желанието си навръх Свети Валентин.

СПА
Ако никога не сте били съвместно на СПА, не пропускайте да го направите. Ако 14 февруари ви се струва неподходящ като ден, защото сте на работа или смятате, че ще има наплив от хора, може да планирате уикенда за кратко пътуване и релакс.
Каквото и да ви хрумне, щом то е заредено с любов и искрени намерения да изненадате половинката си за Свети Валентин, вярваме, че ще предизвика фурор и красиви емоции.