Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки

Начало » Външен вид » Упражнения » Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки

Не можете да влезете в любимите си дънки? Няма проблем! Предлагаме ви 6 упражнения от звездния фитнес инструктор Джей Кардиелло, който тренира актрисите от сериала “Отчаяни съпруги”. Неговите упражнения ще ви помогнат да върнете секси вида на вашите бедра и задни части.

Упражнение 1

Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки
Изходна позиция – седнете на пода с изпънати крака. След това се наклонете леко назад, като се опирате на ръце, свити в лактите. За да се чувствата удобно при изпълнението на това упражнение, трябва ръцете ви да са разположени правилно – дланите ви не трябва да лежат на пода, а на хълбоците ви. Като държите краката си изпънати и допрени един до друг, ги повдигнете на около 45 градуса. Започнете да описвате кръгове с тях, като се стараете да работите с бедрата, а не със стъпалата. Направете 12 кръга, първо по часовниковата стрелка, а след това в обратна посока.

Упражнение 2

Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки
Това упражнение трябва да се прави с гири, чиято тежест зависи от вашата физическа подготовка – от 1 до 2,5 кг.
Изходна позиция – застанете изправени с гира във всяка ръка. Левият ви крак да е на няколко сантиметра зад десния (виж снимката). Като се стараете да дръжте гърба си изправен, се наведете напред и едновременно с това повдигнете левия си крак. Тялото ви трябва да достигне положение, при което да е успоредно на пода. Запазвайки равновесие, се върнете в изходна позиция. Повторете 12 пъти, след което сменете краката.

Упражнение 3

Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки
Изходна позиция – застанете изправени с гира във всяка ръка. Ръцете свийте в лактите, така че гирите да са на нивото на раменете (виж снимката). Без да променяте позицията на ръцете, бавно приклекнете и се наклонете напред, така че горната част на тялото ви да е успоредна на пода. Останете в това положение най-малко 5 секунди и се върнете в изходна позиция. Повторете 15 пъти. Упражнението не е никак лесно, но от него получавате много добра награда – хубав корем.

Упражнение 4

Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки
Изходна позиция – застанете изправени с вдигнати нагоре ръце. Бавно сгънете в коляното десния си крак. Уверете се, че дясното ви бедро е в положение успоредно на пода. Останете в това положение най-малко 5 секунди, след което пуснете десния крак напред – трябва да сте в такова положение, все едно се разтягате (виж снимката). Внимавайте ръцете ви да остават изпънати над главата ви! Върнете се в изходна позиция, повторете упражнението 12 пъти.

Упражнение 5

Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки
Изходна позиция – легнете на пода по корем, бавно повдигнете тялото си, като се опирате на пръстите на краката и на свитите в лактите ръце (виж снимката). Бъдете внимателни: тялото ви трябва да е в права линия! Стегнете мускулите на корема и повдигнете десния си крак на 25-30 см. Уравновесете тежестта на тялото си, като разпределите напрежението между ръцете и левия крак. Опитайте се да остане в това положение не е по-малко от 1 минута. Върнете се в изходна позиция и повторете с другия крак. Направете 10-12 повторения с всеки крак.

Упражнение 6

Как да изглеждате невероятно в любимите си дънки
За това упражнение ще са ви необходими гири и степ-платформа. Ако не разполагате с такава, може да използвате и ниско столче.
Изходна позиция – стъпете върху степ-платформата с отпуснати около тялото ръце. Направете крачка назад с левия крак. Дясното ви коляно трябва да е сгънато на 90 градуса (виж снимката). Върнете левия крака на платформата, приклекнете и останете в това положение не по-малко от 5 секунди. Повторете упражнението с другия крак. Направете 10-12 повторения с всеки крак.