Как да изберем уникално сребърно бижу в унисон с тоалета ни?

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Как да изберем уникално сребърно бижу в унисон с тоалета ни?

Как да изберем уникално сребърно бижу в унисон с тоалета ни?Уникално сребърно бижу,избрано в унисон с тоалета на една дама, е попадение в десетката и говори за стил, класа и елегантност само по себе си. Разнообразието в сребърните накити е много голямо и обикновено дамите изпадат в еклектика, когато подбират подходящите сребърни бижута за дадена модна визия. Често пъти се носят и едни и същи бижута, както в ежедневието, така и на повод, а това е недопустимо!

Ето три стъпки, които ще ви помогнат винаги да избирате подходящото и уникално сребърно бижу, за да допълва тоалета ви идеално.

1.Разнообразие от сребърни накити – в повечето случаи гардероба на една дама клони към определен стил и дори да има облекла извън него, то те са сравнително малко. В този ред на мисли може да сте делова жена, спортен тип дама, работещо момиче, майка и така нататък. Във всички тези случай гардероба ви е комплекс от облекла носещи определен дух. За да го допълните с подходящите сребърни бижута, то изборът им трябва да носи същият дух. Повече елегантни тоалети са равносилни на повече стилни и фини бижута. По-ежедневна визия или пък спортна е равносилна на по-ярки и екстравагантни бижута. Затова разнообразието е добро за бижутата от към поводи, но е добре те да са в един стил!

2. Цветовата гама на дрехите в гардероба ви – обикновено сме склонни и имаме предпочитания към определени цветове. Така в гардероба ни преобладават тъмните тонове или светлите такива. Преобладава яркия цвят или по-приглушения. Това е от голямо значение при избора на уникално сребърно бижу в тон с тоалета ни. Ако си падаме по тъмните гами, то трябва да заложим на орнаментално и ярко сребро в комбинация с интересни камъни, текстил или кожа. Ако сме фенове на цветното и пъстро облекло, то бижутата трябва да са минималистични по стил и форма, за да се открояват с чистия си дизайн.

3. Цвета на сребърното бижу – уникално сребърно бижу, което да подхожда на облеклото ви и да го допълва, винаги се избира и по тоналност на цвета си. Ако е ярко и чисто сребристо, то се съчетава добре с всичко цветно, сложно и орнаментално по дрехите ви. Обратното, ако сребърното бижу е цветно и масивно, било то пръстен, колие или гривна – облеклото е по-изчистено по линия, кройка, цвят и орнаментика.

Уникално сребърно бижу за вас избирайте винаги според вкуса си и не забравяйте, че то не е единствената част от визията ви, а е в комбинация с всичко останало по вас!