Какво се крие зад еротичните сънища

Начало » Интимно » Какво се крие зад еротичните сънища

Какво се крие зад еротичните сънищаЕротичните сънища не трябва да се тълкуват буквално. Понякога те са израз на дълбоки емоционални проблеми и ако започнете да ги анализирате, ще откриете невероятни неща. Обикновено, в нощните фантазии се съдържа ключът към разгадаването на скритите ви желания, проблеми, неуспехи или стрес. За това, трябва да обръщате внимание на това, което сънувате… Особено, когато става дума за сънища за секс и любов.

1. Отново сте с бившия

Това означава, че дълбоко в себе си правите сравнение между настоящата и бившата си любовна връзка. Ако спомените от миналия ви роман ви натъжават, може би и сега нещата не вървят така, както бихте искали. Ако, обаче, те са хубави, то приемете това с усмивка, и отворете сърцето си за новите емоции.

2. Секс с колега или добър приятел
В този сън, вие се сближавате с човек, който добре познавате, но на който никога не сте гледали, като на потенциален сексуален партньор. Това означава, че се чувствате добре с него, именно в това качество, в което се намирате в момента. Вие му имате достатъчно доверие, че да търсите помощта му в трудна за вас ситуация. И ако между вас има и искра, то това най-вероятно просто ще подобри качеството на съвместната ви работа и комуникацията ви.

3. Преследват ви
Този сън означава, че все още се чувствате малко несигурно и сковано с човека, с който сте в момента. Просто трябва да сте по-внимателни и да не се затормозявате с този проблем, а да си дадете възможност да опознаете любимия си, за да сте по-уверени и по-свободни в отношенията си с него.

4. Някой случайно ви вижда как правите любов
В съня си вие правите невероятен секс с партньора си и изведнъж, в най-неподходящия момент, някой влиза в стаята. Това означава само едно: в реалния живот сте позволили на някой или нещо да се настани непоклатимо в личния ви живот и на практика това ви е лишило от правото да имате, каквито и да е, интимни моменти. Опитайте се да поставите нещата на местата им, защото в противен случай, ежедневната рутинна ще убие желанието ви за романтика.

5. Случаен секс със звезда
Може би в реалния живот, сте склонни да погребвате своите таланти и да жертвате това, което ви интересува, за сметка на това, което искат околните от вас. Преосмислете този момент от живота си. Оставете си време за нещата, които ви харесват, най-малкото в качеството им на любимо хоби..