Какво разкриват парфюмите за жените?

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Какво разкриват парфюмите за жените?

Какво разкриват парфюмите за жените?Без значение какво е облеклото на една жена, дали тя е гримирана и с прилежна прическа или точно обратното – небрежно вързан кок и съвсем малко спирала, можем да разберем много за нея, ако знаем какво да търсим. Характерът и емоцията, които дамите носят в себе си, най-често се изразяват в дребни детайли, които дори могат да не ни впечатлят на пръв поглед. Това са аксесоарите. Чанти, гривни, обеци, шалове и какво ли още не. Това е само част от модния арсенал, с който една дама се сдобива, за да подчертае деликатно истинската си същност. Но също така, всички изброени до тук аксесоари са преходни и са подвластни на модните тенденции. Има обаче един аксесоар, който се издига като малко божество на всяка дамска тоалетка и е непреходен. Това е луксозният парфюм.

Нежните благоухания, които деликатно докосват женската кожа, никога не са случайно избрани. Дори на пръв поглед изборът да изглежда случаен, това никога не е така. Има нещо магическо и магнетично между връзката на една жена с нейния любим, оригинален дамски парфюм. Още при първото усещане на аромата, ако дадена жена не усети първоначално добро впечатление и не и напомни за нещо наистина специално и ценно, то връзката между тях е невъзможна. Но ако при първото вдишване на комбинацията от изискани ухания се усети така наречената „химия“, то парфюмът ще се превърне в неин най-добър приятел за години напред.

Дамите избират ароматите си по-внимателно, отколкото избират половинката в живота си. Марковият парфюм отразява нейната същност, а честно и емоционалното състояние на жената в даден момент. Ако дамата днес е избрала цитрусов или флорален аромат, означава, че тя е енергична, жизнерадостна и е положително настроена. За делови или работни срещи, обикновено дамите нанасят по кожата си нежни аромати с по-плътни базови нотки, които вдъхват увереност, баланс и сигурност. Дамите, които предпочитат по-тежки аромати с дървесни нотки или избират да носят мъжки аромати са здраво стъпили на земята, отстояват себе си и имат силен характер.

Ако искате да опознаете една жена, то е добра идеята да вникнете в аромата на нейния любим парфюм. Изисканите нотки „говорят“ много не само за характера на човека, който ги носи, но и за отношението му към живота. Парфюмите са онези невидими аксесоари, които вдъхват увереност, самочувствие и стил на мъже и жени. Те са елегантен начин да подчертаете собствения си стил и да направите добро впечатлени. Така че ако не можете да прецените добре човек от пръв поглед, опитайте се да усетите аромата на парфюма му. Със сигурност ще ви подскаже много за онзи, който го е предпочел.