Какво да облека в новогодишната нощ?

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Какво да облека в новогодишната нощ?

Какво да облека в новогодишната нощ?Този въпрос си задава абсолютно всяка жена в навечерието на Нова Година. Преди да се спрете на тоалет за празничната вечер, обаче, трябва да сте решили къде и в какво обкръжение ще празнувате или с други думи – изборът ви на дрехи е силно зависим от мястото и цялостната концепция на празника.

Корпоративна Нова Година

Какво да облека в новогодишната нощ? Много фирми организират празнична вечеря за своите служители в ресторант, като напоследък се наложи традицията това да се прави преди Коледа. Поради това, трябва по-рано да помислите, какъв тоалет да изберете за така наречения “коледен банкет”.
Важно в такива случаи е да не пренебрегвате напълно дрес-кода на компанията си, ако има такъв. Все пак, ще вечеряте с колегите и началниците си! Уместно в такива случаи е да изберете тоалет в офис вариант, например, облечете пола с висока талия (изглежда много женствено и стилно) в комбинация с ярка сатенена блуза или риза. Добавете изящни обувки с високи токчета, цветен колан, който да е в тон с блузата и красиви, но в никакъв случай не блестящи,  бижута.Какво да облека в новогодишната нощ?
Втори, със сигурност безпогрешен, вариант е класическата малка черна рокля. Избира на модел зависи само и единствено от вас: женствена рокля с тънки презрамки, елегантна вталена рокля или рокля с бюстие. При цялото разнообразие от модели, вие със сигурност ще намерите нещо подходящо за вас и можете да сте сигурни, че колегите ви ще ви оценят!
Ако във фирмата, в която работите, няма строги правила по отношение на облеклото, изборът ви значително се разширява. Например, можете да се спрете на стилна рокля в ярък цвят, в съчетание с контрастен колан, на трикотажна рокля с модерна кройка или на вталени панталони в съчетание с ярка блуза, украсена със щампи, пайети или мъниста.

У дома или на гости

Какво да облека в новогодишната нощ? На домашните тържества обикновено са събира доста пъстра компания, за която на преден план са не само хапването и пийването, но и веселието, танците и добрите пожелания, така че вашето облекло трябва да е подходящо за всичко това. В такива случаи е важна практичността, блузата може и да не е с твърде отворено деколте, полата може да е както дълга, така и къса – всичко зависи от вашия вкус и предпочитания.
Един добър вариант е не пищна рокля от сатен или трикотажни в ярък цвят. Допълнете образа си с помощта на ярки, но не претрупани аксесоари, като стилно бижу, контрастен колан или красив аксесоар за коса.
Обувките, както и дрехите, трябва да са удобни и практични. При подобни домашни тържества, не е добър вариант да изберете обувки на високи тънки токчета, тъй като краката ви ще се уморят твърде бързо. По-добре се спрете на елегантни ниски обувки или  на такива с широк не много висок ток.

Нощен клуб

Какво да облека в новогодишната нощ? Ако сте решили да празнувате Нова Година в клуб, то при избора на тоалет сте свободни да проявите цялото си въображение! Там можете да си позволите да отидете облечени в изключително отворени и изключително ярки дрехи.  Например, в малка ярка рокля, в съчетание с много високи ботуши, ще изглеждате и модерно, и секси.     Подходящ за случая е и топ с отворен гръб и обшит с пайети, който може да допълните с тесни панталони или светли дънки.
Отдайте предпочитания на такива материи като сатен, коприна, шифон, органза и дантела. И не забравяйте за ярките аксесоари и, разбира се, за доброто настроение!
Какво да облека в новогодишната нощ?
Уважаеми дами, помнете, че Нова Година  е един много весел празник, така че изберете тоалет, който наистина ви харесва и ви подхожда. Тогава и настроението ви ще бъде на висота! Не напразно казват, че така както посрещнеш новата година, така ще я и изживееш!.