Какво говори часовникът за неговата собственичка?

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Какво говори часовникът за неговата собственичка?

Какво говори часовникът за неговата собственичка?Красивите часовници, които носят жените на китките си, разкриват малките им тайни. Научете какви са те

Не е тайна, че жените обичат аксесоарите и особено бижутата. Но знаете ли кой е най-харесваният и обичан аксесоар, който е незаменима част от живота на много дами? Безспорно, това е красивият и оригинален дамски часовник. Причините за това са няколко, но няма никакво съмнение, че най-важната от тях е съчетанието между функционалност и елегантен дизайн.

Разбира се, има много и различни модели часовници. Някои са по-спортни, други са по-елегантни, а трети са обсипани със скъпоценни или полускъпоценни камъни. Всеки един от тях разкрива малки детайли от живота и характера на дамата, която го носи. Но какво означава различният дизайн и какво разкрива той, научете в следващите редове.

  1. Спортен силиконов часовник

Ако срещнете дама, която носи на китката си спортен модел ръчен часовник със силиконова каишка, това означава, че неговата собственичка е млад и свободолюбив дух. Обикновено, дамите, които предпочитат подобни модели часовници, обичат силните и екстремни емоции, и живеят за момента. Често пъти, те предпочитат да се отдадат на моментните си импулси и не им отнема много време да вземат дадено решение, защото действат импулсивно. Диви и щастливи – така можем да опишем тези дами само с две думи.

  1. Часовник с метален корпус и кожена каиша

Представителките на нежния пол, които избират предимно класически модели часовници, които имат метален корпус и кожена каишка, обикновено са балансирани и спокойни. Те рядко позволяват на емоциите да вземат превес, когато им се налага да взимат решения. Обикновено, тези дами са много стриктни и обичат да изпипват всеки детайл до съвършенство – както в работата, така и в личния си живот. Дамите, които предпочитат подобни модели часовници, отдават изключително голямо внимание на детайлите. Рядко ще ги видите пищно облечени или в искрящи цветове, но пък за сметка на това, аксесоарите им винаги ще бъдат подбрани така, че да отговарят перфектно на визията им за деня.

  1. Часовник с метална верижка и камъни

Много дами избират за себе си пищни модели ръчни часовници, които бързо приковават погледите на околните. Ако дамата срещу вас е избрала да сложи на китката си часовник с метална верижка и инкрустирани по него скъпоценни или полускъпоценни камъни, това несъмнено означава, че тя обича лукса. Да се задоволи с нещо по-малко от най-доброто е напълно невъзможно за този тъп жени. Те обичат да бъдат ухажвани и прелъстявани, но същевременно да демонстрират сила и самостоятелност когато се наложи. Обикновено, това са жени, които отлично знаят какво искат и не са склонни да правят компромиси с целите и желанията си.

А вие какви часовници предпочитате? Ще се радваме да споделите мнението си в коментар под статията.