Какви обувки са най-подходящи по време на бременността

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Какви обувки са най-подходящи по време на бременността

1Модерните обувки на изключително високи токове, разбира се, са красиви и женствени, но по време на бременността ще трябва да се откажете от тях. Все пак, сред големия избор от обувки с нисък ток, няма как да не откриете такива, които да подхождат на дрехите ви. Дори и за вечерна рокля или елегантен делови костюм можете да намерите перфектните обувки без токчета или такива със стабилна подметка.
Бременната жена трябва да се движи повече – да ходи на разходки, да прави упражнения. За това е необходимо да се чувства удобно не само в дрехите, но и в обувките си. През този период е най-добре да избирате леки и меки обувки, изработени от естествени материали, тъй като по време на бременност увеличеното ви теглото оказва допълнително натоварване върху краката ви, те се разширяват и започват да отичат. Въпреки всичко, може и да не изоставите напълно токовете. Най-подходящи в този период са широките стабилни токове с височина 3 cм. Формата им може да е и квадратна, и кръгла – важното е да изберете обувки, които да са стабилни и удобни.
За съжаление, през летния период ще трябва да забравите и за сандалите – каишките им ще се врязват в кожата ви и ще ви причиняват болка.