Какви кожени панталони да изберете тази есен

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Какви кожени панталони да изберете тази есен

Кожени панталони са една от най-актуалните тенденции за новия есенно-зимен сезон. Но предложенията на дизайнерите са толкова разнообразни… Как да изберете най-подходящите за вас?

Тесни панталони
Основната характеристика на тези панталони е лаконичната им не напълно прилепнала към тялото форма. Те може да бъдат както без, така и с декорации, като най-актуалната от тях е стилизирана мотоциклетистка дреха. Ципове, джобове, колани, подсилени коленете – може да срещнете всеки един от тези детайли в предложенията на модните дизайнери. Тези панталони трябва да комбинирате с рокерско или парк-яке, стилизирано мъжко сако и дълъг пуловер. В няколко колекции бяха показани съчетания и с дълга туника.
1_01
1_02

1_03

1_04

1_05

Много тесни панталони или кожени клинове
Плътно прилепналите към краката панталони може да се носят с дълги пуловери, поли и дори рокли. Специално внимание заслужават по-дългите модели панталони, чиято долната част обхваща не само глезена, но и част от обувките.
2_01

2_02

2_03

Широки панталони
Широките форми са все още актуални. Така че, ако искате по-свободни панталони, можете да избирате между панталони-банан и бричове.
3_01

3_02

3_03

Панталони от кожа на екзотични животни
Най-актуални тук са панталоните от кожа на питон. Ако се спрете на такива тесни панталони, е изключително важно да не прекалявате с декорациите и аксесоарите.
Emilio Pucci
4_01
Barbara Bui
4_02
Панталони от метализирана кожа
Това е връщане към естетиката на 80-те години. Всичко блестящо и ярко е отново на мода. Не трябва да забравяте, че такива кожени панталони са един изключително  ярък елемент от облеклото, така че ще ви е много трудно да ги използвате в ежедневния си гардероб. Те са най-подходящи за нощните ви посещения в клубове и дискотеки.

5_01