Йога за по-добър и екстатичен секс – Как да слеем телата и душите си напълно?

Начало » Външен вид » Упражнения » Йога за по-добър и екстатичен секс – Как да слеем телата и душите си напълно?

Йога за по-добър и екстатичен секс – Как да слеем телата и душите си напълно?Нуждата да постигнем цялостно сливане с партньора си никога не е чисто физическа. Само по себе си, тялото и физиологично привлекателните черти не са достатъчни, за да задържат интереса ни за повече от няколко акта. За да можем да преоткриваме силните черти в някого, ние трябва да сме емоционално и душевно ангажирани от него. А това се случва само, когато сме влюбени. Но какво можем да направим, ако искрата на страстта е започнала да поугасва във връзката ни и ние искаме да я разпалим отново? Единият от вариантите е да правим заедно йога за по-добър и качествен секс.

Това, обаче, не е единственият ни вариант. Медицината и науката са напреднали достатъчно, за да предложат на вниманието ни голям брой натурални средства за подсилване на либидото. Едно от най-силните от тях са капсулите с био-екстракт от плодовете на гуарана Erogan. Те са предпочитан от публиката продукт на пазара през 2020 г.

Но как точно могат йога-упражненията да ни помогнат за постигането на по-добро душевна и физическа връзка с партньора? Изключително много. Особено, ако правим Асани заедно. Редовната практика забързва метаболизма и кръвообращението. Така концентрацията на изпомпвана кръв в областта на талкия таз се повишава, карайки ни да достигнем до състояние на възбуда значително по-лесно.

Как да започна да правя по-хубава и удовлетворяваща любов с половинката си с помощта на йога? Ще помогнат ли упражненията за засилване на близостта помежду ни? Могат ли да работят за преодоляване на различните сексуални дисфункции?

Научете всичко за връзката между по-добрия секс и йогата, изчитайки статията по-долу докрай!

Как Йога Ни Помага Да Бъдем По-Добри Любовници?

Основното предимство на йога – и в спалнята, и извън нея – е намаляването на стреса. Проучванията сочат, че редовните упражнения помагат за намаляване нивата на стрес в организма чрез понижения синтез на кортизол. Излишното напрежение може да има крайно негативни ефекти върху организма,като липсата на добро либидо, е само едно от тях. Освен това, Асаните ви учат, как да слушате тялото си и да контролирате ума си. Комбинацията на тези две полезни практики комбинирани могат да ви дадат представа за това, какво харесвате и не харесвате в леглото. А също и да ви стане по-лесно да го изкомуникирате със своя партньор.

Липсата на възбуда и невъзможността за достигане докрай могат да имат чисто медицински или психологически поводи за възникване. Практикуването на йога ще ви помогне да достигнете нови нива на близост помежду си. Вие ще се научите да споделяте по-лесно, включително и за интимните си предпочитания. Ако добавите към тази формула и някое изцяло натурално средство за подсилване на либидото, като капсулите Erogan, можете да научите истинското значение на сексуалния екстаз.

Основните ползи за добрия секс от йогата са следните:

  • Тя подобрява гъвкавостта и игривостта, което може да ви провокира да пробвате нови пози, поддържайки нещата интересни и вълнуващи.
  • Редовната йога ще тонизира и оформи тялото ви, което ще подобри самочувствието и увереността.
  • Асаните засилват връзката между партньорите, отваряйки вратите на доверието и експериментите.

Кои Асани Помагат за По-Качествения и Екстатичен Секс?

Нека си го кажем. Сексът е едно от най-големите удоволствия в живота. Той може да бъде нежен и чувствен, игрив и вълнуващ или дълбоко духовен и свързващ. Йога-практиката ще ви помогне да се подготвите и искрено да се развълнувате от интимните си приключения. Тя помага да се създаде баланс в живота ви на всички нива. Не е тайна, че Асаните подобряват гъвкавостта, самочувствието, самосъзнанието и тонуса. Това, което може да бъде изненадващо, е, че йога подсилва либидото!

Най-добрите Асани за по-сенсуален секс и по-лесна възбуда са:

  • Поза Куче, Гледащо Надолу: Тази Асана помага за облекчаване на стреса, като разтяга мускулите и увеличава притока на кислород към тялото ви. Благодарение на нея ще намерите свежа жизнена енергия.
  • Поза Гущер: Прекрасен начин за стречинг на бедрата и краката. С нея тазобедрените стави увеличават гъвкавостта си. Така се извършва освобождаване на застояла емоционална енергия, която може да създаде излишни задръжки при секс.
  • Поза Орел: Представлява акт на съвършен баланс, изискващ отлична способност за фокусиране. Прехвърлянето на съсредоточеността в спалнята ще ви направи по-осъзнати и ще подобри представянето.

Бъдете Отличници в Леглото с Йога Всеки Ден!

Йога-учението е чудесен способ за засилване н връзката между партньорите. Както в спалнята, така и извън нея. Не се свенете да предложите на партньора си да участвате заедно в някои от тях. Ако решите да приложите и помощен продукт за по-лесна и дълга възбуда, изберете изцяло натуралния.