Изкуството да съблазняваш: стриптийз за него

Начало » Интимно » Изкуството да съблазняваш: стриптийз за него

Искате да устроите на своя любим романтична вечер, която той дълго да не може да забрави? Направете му… стриптийз! Този еротичен танц ще донесе удоволствие не само на партньора ви, а и на вас самите!

Не бива да смятате стриптийза за пошъл и да мислите, че това не е за вас. Той е много красив и възбуждащ танц, който можете много бързо да научите. Причините за това са много – чрез него, например, можете да впечатлите мъжа, който сте харесали. Важното е да се наслаждавате на танца и да не мислите, какво ще си помисли той за вас.
Очевиден е ефекта на еротичния танц върху дългогодишния ви съпруг. Това е най-верния начин да освежите отношенията си. Ако вашият мъж е започнал да мисли, че знае за вас всичко, значи е настъпил момента да го изненадате. Научете се да танцувате сластно и съблазнително и устройте на съпруга си еротично шоу у дома. Навярно след подобна смела постъпка от ваша страна, той също ще помисли как да разнообрази вашите взаимоотношения.
Важното е, че стриптийзът е начин да доставите удоволствие не само на любимия си, но и на самите себе си. Той ще ви позволи да узнаете възможностите на своето тяло, да подобрите координацията си, да се избавите от комплексите за вашата фигура, да свалите няколко килограма (за 30 минути танцуване изгаряте 160 калории).
Усвоявайки уроците по еротични танци, много жени правят грешки, които развалят впечатлението от танца. Не бива да се смущавате и стеснявате от фигурата си, докато правите стиптийз. Не забравяйте – за своя партньор вие сте най-добрата! В минутите на страст мъжът не обръща внимание на появилия се целулит или на напълнялото ви коремче.

За да направите първокласно шоу, не е достатъчно да отрепетирате пред огледалото няколко откровено еротични пози. Все пак стриптийзът не е само поза, а е танц, където всички движения трябва да са внимателно отработени. Начинаещите е най-добре да заучават не отделните движения, а няколко свързани по между си комбинации. Цялото им тяло трябва да привикне към танца, да го възприеме.
Важна за еротичния танц е и мимиката. Ще изглеждате смешно и нелепо, ако докато поклащате съблазнително бедра, на лицето ви се е изписала напрегната физиономия, все едно сте на изпит. Трябва да сте усмихната и кокетна, да съблазнявате с поглед!
Друг важен аспект на стриптийзът е неговата продължителност – той не трябва да е по-дълъг от 3-4 минути! Шоу продължаващо 15 минути само ще умори партньора ви и дори може да го накара да се чувства неловко.
Що се отнася до облеклото, съвсем не е задължително за вашето еротично изпълнение да си купувате невероятно сексапилно бельо или вечерна рокля. Можете да започнете облечени в обичайните си дрехи, дори и с дънки и тениска. Важното е не в какво сте облечени, а как ще танцувате! В края на краищата, вие ще останете без дрехи!
Трябва да внимавате и с токовете на обувките. В началото, докато репетирате вашия танц, е най-добре да сте боси. Разбира се, чорапи, полупрозрачно бельо и 10 сантиметрови тънки токчета ще придадат на вашия танц своеобразна дързост и пикантност, но все пак, ако не се чувствате комфортно в такова облекло, можете да направите добро шоу и без него.

Един от най-лесните варианти на стриптийза е танцът на коляното на партньора. По време на танца мъжът е седнал на стол, а вие се събличате танцувайки пред него или сядайки на коляното му. Важно условие при този танц е партньорът ви само да гледа без да ви докосва с ръце.

Много важна за стриптийза е подходяща обстановка. Можете да започнете с романтична вечеря. За отпускане преди танца може да изпиете чаша вино, но не бива да прекалявате с алкохола, за да не се превърне еротичният ви танц в акробатичен номер с контузни последствия.

Трябва да се събличате бавно, да поглаждате нежно гърдите си, бедрата, дупето – мъжете много се възбуждат от докосваща се жена. Докато стоите на коленете на партньора си, можете да правите всичко, което ви харесва: да се докосвате до него, да се огъвате, да галите косата му, да му шепнете в ухото, докато милвате гърдите си. Не е задължително да стоите с лице към партньора си. Възбуждащо за него ще е, ако сте седнали на коленете му с гръб, огъвате се и правите движения, все едно се любите. Движенията ви трябва да са плавни и свободни. Навярно в края на такъв танц няма да ви се наложи да събличате и дрехите на партньора си – той ще го направи с небивал ентусиазъм и сам!