Изборът на нова чанта вече е по-лесен

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Изборът на нова чанта вече е по-лесен

Изборът на нова чанта вече е по-лесенХаресваме онлайн магазините, които предлагат артикули от един и същ вид. По този начин, когато знаеш какво търсиш, е много по-лесно да го намериш в такъв сайт, отколкото в тези от типа „за всекиго по нещо“. Така не губиш време в търсене из хилядите подменюта, филтри и стоки.

Идва нов сезон и разбира се, искаме да се сдобием с нова чанта, но имаме определен бюджет, който би било добре да не превишаваме.

Нека направим сравнение между специализиран онлайн магазин за чанти, какъвто е NovaChanta.com, и сайтовете, от които можеш да си купиш всичко. Влизаме в такъв, който освен търсеното от нас, предлага и куп други неща. Ние обаче търсим само чанта. Докато разглеждаме подменютата и се опитваме да стигнем до избраната от нас секция, погледът ни преминава през още няколко такива и ние започваме да си мислим, че ни трябва и „това“, а може би е добре да погледна и за „това“. Равносметката, след като завършим поръчката, обикновено е няколко изгубени часа в интернет пространството, както и превишен бюджет от този, който сме имали първоначално.

Съвсем различна е ситуацията с NovaChanta.com. Още с влизането в него виждаме прилежно подредени няколко категории с артикули. Така се ориентираме по-лесно и бързо намираме това, което ни трябва. Магазинът разполага с голямо разнообразие от чанти. Можем да избираме между най-разпространените видове чанти и материали, от които са направени. Ако нямаме предпочитания, можем да регулираме само филтъра с цената.

За да не се чувстват пренебрегнати и господата, сайтът предлага и висококачествени мъжки чанти и портфейли. Те са перфектно допълнение към изискания и елегантен външен вид на мъжа.

За по-голямо улеснение на клиентите се предлагат 3 варианта за поръчка. Например, видели сме нещо на сайта или във фейсбук страницата, но нямаме време да пишем съобщения и да попълваме форми с информация. Затова имаме на разположение и телефон за контакт. Единственото условие е нашето обаждане да бъде в работно време. Ако никой не отговори, със сигурност някой от екипа ще се свърже с нас малко по-късно.

Няма как да не споменем предимството със срока за доставка. За разлика от повечето онлайн магазини, където срокът е 3 работни дни, NovaChanta.com изпълнява поръчките в рамките на 24 часа. Така, когато сме забравили, че наша приятелка има рожден ден утре, а ние все още нямаме подарък за нея, в ума ни винаги ще изниква името на сайта със супер бърза доставка. А има ли по-хубав подарък за една дама от нова чанта?

Ако цените времето и средствата си, този сайт за дамски чанти онлайн бързо ще стане едно от любимите ви места за пазаруване. Всичко е организирано така, че да бъде лесно и бързо за потребителите. Съотношението цена-качество е несравнимо и всеки път ще завършвате поръчките си с усмивка и задоволство. И през следващия сезон вече знаете от къде ще вземете своята нова чанта.