Помагат ли избелващите ленти за белотата на зъбите?

Начало » Външен вид » Помагат ли избелващите ленти за белотата на зъбите?

Помагат ли избелващите ленти за белотата на зъбите?Всеки, който държи да има здрави зъби, полага грижи за устната си хигиена. Здравите и красиви зъби са много важни. Когато зъбите са здрави, човек се храни пълноценно. Красотата на зъбите също не е просто каприз. Когато човек харесва как изглеждат зъбите му, не се страхува да ги показва, има самочувствие, което води до пълноценно общуване – така красивите зъби се грижат за емоционалното равновесие и успех в живота.

Ако с някои естетични дефекти на зъбите може да се справи само стоматолог, то вече с избелването на зъбите можем да се справим сами. Храната, напитките, цигарите влияят върху цвета на зъбите и дори при редовното им миене, цвета може да се промени. Избелващите пасти за зъби помагат за поддържането цвета на зъбите, но поради кратката процедура при миене, не могат цялостно да ги избелят. Добре е периодично да се използват ленти за цялостно избелване на зъбите, след което да се поддържа резултатът с паста за зъби.

Лентите за избелване Crest дават възможност да избелим зъбите си качествено в домашни условия. Продукта има варианти за чувствителни зъби, както и за интензивността и време за избелване на зъбите. Като времетраене на ден, може да изберете ленти за избелване между 30 и 60 минути, а като продължителност, от 7 до 42 дни. Времето отделено за красотата на зъбите си струва, защото месеци наред след това ще се радвате на красивата си усмивка.

Затова, когато избирате вариант сред лентите за избелване на зъби помислете на какво държите:

  1. Бързина на избелване на зъбите
  2. Избелване като при стоматолог
  3. Време на използване
  4. Брой на лентите в опаковка
  5. Чувствителност на зъбите
  6. Разпъване на лентичките
  7. Технология против приплъзване

Щом държите на белотата на зъбите си, е добре да изберете оптималният вариант за желания и дълготраен ефект. Лентите за избелване Crest се използват изключително лесно, но разбира се се иска постоянство, през избрания период за избелване на зъбите.