Идеалният дамски костюм за студените зимни дни…

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Идеалният дамски костюм за студените зимни дни…

Идеалният дамски костюм за студените зимни дни…Строгият делови костюм дълго време се е считал за изключително и само мъжка дреха. Но вече на всички е ясно, че двуредните сака и панталоните с ръб стоят на жените не по-зле, отколкото на мъжете… за което трябва да благодарим на неотразимата Коко Шанел, разбира се! Днес костюмът е незаменима част от деловия дамски гардероб и ако сте решили да подновите зимния си гардероб, ето на какво си заслужава да обърнете внимание тази зима:

Вълна

Строгият вълнен костюм е абсолютно незаменим през зимния сезон. В него ще се чувствате комфортно, даже и когато на вън температурите са минусови. Остава ви само да определите стила му…
Обемните двуредни сака в мъжки стил и панталоните тип „палацо“ са основният тренд за сезона. В същото време не трябва да се забравя и за класическия тип костюм – вталените сака и правите панталони с ръб едва ли някога ще излязат от мода. Тази зима на мода е карето, така че можете значително да освежите вида си, ако се спрете на костюм в каре.

Кадифе

Дрехите от кадифе са стилен полъх от 70-те години, който в момента се връща при нас в образа на костюм. Това е може би една от най-подходящите материи за есенно-зимния сезон, тъй като с нея бихте се чувствали комфортно дори и в най-мразовитите дни.
Тъмнокафявият кадифен костюм е особено подходящ за офиса. Комбинирайте го с тънка поло блуза в пастелни цветове и вашият минималистичен скандинавски образ е готов. А ако служебният дрес-код ви позволява да носите дрехи в по-ярки цветове, то тогава се спрете на предлагащите се по-смели в цветово отношение варианти – ярко бордо, нежно светлосиньо, а защо не и розово!

Туид

Оказва се, че костюмът от туид през този моден сезон отново се завръща и набира популярност. Вталено сако и полата в тази приятна материя са наистина много подходящ вариант за създаването на един не скучен офис образ… Опитайте и се убедете сами!