“Ивичесто” настроение за вашия дом

Днес е много модерно и оригинално да се използват ивици при обзавеждането на дома или офиса.

Днес е много модерно и оригинално да се използват ивици при обзавеждането на дома или офиса. Много интериорни дизайнери признават, например, че тапетите на вертикални ивици визуално стесняват стаята и придават височина на тавана. А ефектът от хоризонталните ивици е точно обратният – те визуално разширяват помещението.
r 01 - "Ивичесто" настроение за вашия дом
Магията на ивичестия интериор
Трябва да се отбележи, че незнайно защо, ивиците правят интериора изключително уютен. Може би защото, според древните обичаи те са носители на семейното щастие в дома. Например, спалня, в която е използвана комбинацията от черни и бели ивици, не само изглежда невероятно, но също така носи и радост в любовните взаимоотношения. Освен това е известно, че добавянето на няколко възглавници на широки райета поддържа стабилността на дома и способства присъствието на винаги свежи идеи.
r 02 - "Ивичесто" настроение за вашия дом
Пердета на райета
Ивиците може да бъдат не само в черно и бяло. Можете да използвате тъкани на разноцветни ивици, които изглеждат наистина много добре, особено когато сте направили от тях пердета. Никога няма да сгрешите, ако решите да освежите дизайна на жилището си със завеси на вертикални райета. Много добре изглеждащ интериор бихте постигнали, ако ивиците на пердета съвпадат с тапицерията на столовете или с калъфките за декоративните възглавнички.
r 03 - "Ивичесто" настроение за вашия дом
“Раирано” дърво
Кой е казал, че в раирания ви интериор само платовете трябва да са на ивици. Особено стилно, например, изглежда “раираното” дърво. Мебелите изработени от тик, абанос, розово дърво и други наистина са скъпи, но изглеждат богато и изумително.
r 04 - "Ивичесто" настроение за вашия дом
Единственото правило при ивиците е да не прекалявате с тях в интериора на дома си. Опитайте се да ги използвате така, че да придават на жилището ви хармоничност, която със сигурност ще се отрази положително върху живота на семейството ви.
r 05 - "Ивичесто" настроение за вашия дом

r 06 - "Ивичесто" настроение за вашия дом

Включете известията от ZaNeya.com    OK Не, благодаря

Инструменти и Машини | Снимки с дрон Бургас | Почивки и Екскурзии | Размяна на книги | Оценител Бургас | Уебсайт Бургас | Referati.com