Зодиакалните знаци и сексуалният живот на жените

Начало » Интимно » Зодиакалните знаци и сексуалният живот на жените

1Според астролозите, зодиакалният знак, под който сте родени, оказва влияе не само върху характера ви, но и върху вашите сексуални желания и мечти. И така, какво очаквате от мъжете, ако сте…

Жена-Овен
Искате да виждате до себе си един истински мачо, герой, който да е и изключително страстен и напорист любовник. Нямате, обаче, и нищо против да поемате инициативата в леглото и с удоволствие и интерес наблюдавате, как ще реагира партньорът ви на това. Склонни сте да експериментирате в леглото и сте готови да опитате с партньор си всички описани в секс-книгите пози.

Жена-Телец
Обичате дългите прелюдии, ласките и нежностите. Ако мъжът с вас е в състояние да съчетае мекота и суровост, той спокойно може да влезе в ролята на лидер по време на секс. Малко вероятно е сами да предложите нещо ново в леглото, но на правилно отправено от страна на партньора ви (които не само обичате, но и уважавате) предложение, ще откликнете с удоволствие.

Жена-Близнаци
С лекота приемате да се отправите на сексуални приключения, но няма да забравите да напомните на партньора си, че трябва да е с презерватив. В леглото сте несдържани и обичате силните звуци, “силните” пози и всевъзможните секс игри. Не само обичате да правите секс, но нямате нищо против и да говорите за него.

Жена-Рак
Вие сте доста консервативни и сте готови да оставите на мъжа водещата роля в леглото.  Малко вероятно е сексът с вас да бъде “фойерверки и фанфари”, но партньорът ви винаги ще се чувства уютно, спокойно и комфортно до вас.

Жена-Лъв
Търсите сред мъжете само “царя на животните”, който е постигнал успехи както в кариерата, така и в личния живот. Той трябва да ви завоюва изцяло. Неудачи и грешки от негова страна са недопустими. За вас не са от особено значение позите и видът секс, най-важното е през цялото време партньорът ви да ви показва, че е истински мъж.

Жена-Дева
Очаквате от мъжа да е прям и честен, особено в секса. С вас е по-добре да се избягват тайните и недомлъвките, а що се отнася до интимните планове – добре е, ако ви се съобщават предварително и в подробности. Срамежливи и стеснителни сте, но обикновено – твърде за кратко. Мъжът трябва да ви предлага различни варианти, които те да обмисляте и от които да изберете най-подходящия за вечерта.

Жена-Везни
Вие сте в състояние на постоянно “търсене” и мъжът може да ви задържи до себе си, само ако може всяка вечер да ви предложи нещо ново, което да ви заинтересува. Обичате да научавате нови неща, които след това да прилагате на практика.

Жена-Скорпион
Вие сте секси и чувствени, а в мъжете търсите, преди всичко, сериозността в отношенията. Партньорът ви трябва да е неутолим и страстен и не трябва да си прави илюзии, че ще го оставите да доминира постоянно. Готова сте да му дадете наистина всичко, когато става въпрос за секс, включително и “нетрадиционни” изживявания.

Жена-Стрелец
Обикновено оценявате в секса не разнообразието на самия процес, а това как и къде се случват нещата. Обичате риска и “лова на мъже” и се възбуждате от опасните и деликатни ситуации, в които може да получи интимно удоволствие. При това, много повече се интересувате от бъдещите си победи, отколкото от вече “падналите в ръцете” ви плодове на вашите усилия.

Жена-Козирог
По принцип, се “разгаряте” в средата на живота си. По време на младостта си може да бъдете сковани и сдържани, дори да изпитвате страх от секса. За това партньорът ви трябва да е търпелив и спокоен, готов да чака толкова, колкото е необходимо или и той самият да предпочита регулярния и простичък секс.

Жена-Водолей
Преди да допуснете мъжа в леглото си, искате да сте сигурни, че той не е за вас само сексуален партньор, но и приятел и съмишленик, който цени във вас не само тялото ви. Въпреки това, мъжът, на който ще се доверите, никога няма да скучае в леглото ви. Нуждаете се от партньор без комплекси и с голямо въображение, винаги готов да изпробвате заедно нещо ново, неочаквано, екстремно. В същото време, обаче, цените високо и деликатността и грижите, които той е готов да ви окаже.

Жена-Риби
Предпочитате спокойни мъже, които в същото време са и инициативни и решителни. Нямате нищо против да оставите водещата роля на партньора си, обичате традиционния секс, но не се отказвате и от приятните изненади.