Зимен гардероб на бъдещите майки

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Зимен гардероб на бъдещите майки

Зимен гардероб на бъдещите майкиНавън застудя, а много скоро ще дойде и времето на снега, леда, студения влажен въздух. Те са тежко изпитание за всички, но могат да са особено опасни за бъдещите майки.

Наложително е да забряват за високите токчета и да се насочат към много по-подходящите за тях боти със свободна горна част, твърда подметка и широка пета.

Специален, също така, е и подборът на дрехи. Бъдещите майки може да използват памучно бельо – моделите за тях са съобразени с нарастването на корема. Този вид бельо помага за регулиране на температурата на тялото, а и изпотяването в него е почти невъзможно.

Под топлите пуловер и панталони е добре да се носят памучна тениска с дълги ръкави и чорапогащи, за предпочитане от естествени материи. Тази многослойност помага както да се запази топлината на тялото на улицата, така и бързо да се охлади в затоплените помещения, тъй като пуловерът може да се свали по всяко време.

Що се отнася до чорапогащите, добре е бъдещите майки да се снабдят с такива, които са подходящи за тяхната фигура. На пазара вече могат да се намерят широка гама от модели чорапогащи и клинове, които да им осигурят комфорт и топлина през студените зимни месеци.

 http://chorapogashti-lida.com