За стройна фигура си вземете БИОКОРЕКТ ДУО на Мирта Медикус

Начало » Здраве » За стройна фигура си вземете БИОКОРЕКТ ДУО на Мирта Медикус

За стройна фигура си вземете БИОКОРЕКТ ДУО на Мирта МедикусОтслабването често изисква не само умерено физическо упражнение, но и правилно балансиране на храненето. В този процес хранителните добавки могат да играят важна роля, като подпомагат организма в постигането на желания ефект.  БИОКОРЕКТ ДУО, представен от Мирта Медикус, предлага иновативно решение за стройна фигура и подпомагане на отслабването чрез комбиниране на капсули и сироп.

БИОКОРЕКТ ДУО е хранителна добавка, съчетаваща уникална формула от естествени съставки, предназначени да подпомагат процеса на отслабване. Продуктът включва 40 капсули и сироп с общ обем от 100 мл, предлагайки комплексен подход към отслабването.

Продуктът е обогатен с естествени съставки, които се грижат за здравето и формата на тялото ви. Комбинирането на капсули и сироп осигурява по-широк спектър на възможности за подпомагане на отслабването. Като утвърден бранд в областта на хранителните добавки, Мирта Медикус гарантира качество и ефективност във всеки продукт. БИОКОРЕКТ ДУО от Мирта Медикус предоставя иновативно и ефективно решение за хора, които искат да подпомогнат своя процес на отслабване.

В него са добавени натурални съставки като: полски хвощ, луличка, зелен чай, азиатска центела, L-лизин, таурин, манган, кориандър, лавандула, хвойна, дафинов лист, L-триптофан, витамин B-6, витамин B-5, витамин B-3 и хром.

  • Полският хвощ е известен със своите детоксикационни свойства. Той може да помогне за изчистването на токсините от организма, което е важно за ефективното функциониране на метаболизма.
  • Полският хвощ може да подпомогне здравето на костите и структурата на кожата, което е важно при процеса на отслабване.
  • Луличката е известна със своите детоксикационни свойства, особено към черния дроб. Това може да помогне за оптималното функциониране на черния дроб, което е важно за ефективното преработване на храната и отделянето на отпадъци.
  • Тя може да подпомогне бъбреците в процеса на изчистване на токсините и излишната течност от организма, което може да допринесе за отслабването.

Добавен е и зелени чай, който е богат на катехини, които могат да ускорят метаболизма и подпомогнат изгарянето на мазнините.

  • Зеленият чай съдържа малко кофеин, който може да повиши енергийното ниво, помагайки ви да бъдете активни по време на деня.
  • Антиоксидантите в зеления чай могат да помогнат в борбата със свободните радикали и поддържат здравословното състояние на клетките.

Комбинирани, полският хвощ, луличката и зеленият чай могат да създадат синергичен ефект, усилвайки взаимните си положителни влияния върху процеса на отслабване.

Съчетаната им дейност може да подпомогне ускоряването на метаболизма, улеснявайки изгарянето на излишните калории.

В нашата хранителна добавка са добавени и азиатска центела , която може да подпомогне здравето на съдовата система и стимулира кръвообращението. Това е важно за правилното снабдяване на тъканите с кислород и хранителни вещества.

Евентуалните успокояващи свойства на азиатската центела могат да помогнат за справяне със стреса и анситета, които често са свързани с нежеланото тегло.

Добавен е и L-лизин, който е аминокиселина, която участва в синтеза на протеини. Това е от значение при изграждането и поддържането на мускулатурата.

Той може да помогне за ускоряване на възстановителните процеси след физически натоварвания, което е важно при тренировките за отслабване.

Тауринът е известен със способността си да ускорява обмяната на веществата, което допринася за по-ефективното изгаряне на мазнини, правейки го подходящ елемент в тази добавка за отслабване.

Тауринът може да подпомогне енергийния метаболизъм и повишаването на физическата издръжливост, което е полезно при тренировките за отслабване.

Комбинирането на азиатската центела, L-лизин и таурин може да създаде синергичен ефект, подпомагайки ефективността на хранителната добавка за отслабване.

L-лизин и таурин могат да предоставят енергия и подпомогнат възстановяването след тренировка, докато азиатската центела може да допринесе за общата физическа и ментална устойчивост.

Манган – минерал, участващ в регулацията на метаболизма на макронутриентите, като въглехидрати, протеини и мазнини. Този процес е от съществено значение за ефективното изгаряне на калории и поддържане на здравословното тегло.

Кориандърът, който може да подпомогне храносмилането, като стимулира дейността на дигестивните ензими. Това може да помогне за ефективната обработка на храната и намаляване на натоварването на храносмилателната система.

Антиоксидантите в кориандъра могат да помогнат за борбата със свободните радикали, които могат да допринесат за възпалението и забавянето на обмяната на веществата.

В хранителна добавка за отслабване  БИОКОРЕКТ ДУО са добавени и лавандула, която е известна със своите успокояващи свойства. Управлението на стреса е важен аспект при контрола на теглото, тъй като стресът може да доведе до нежелани изменения в хранителните навици.

Добрият качествен сън е ключов за отслабването. Лавандулата може да помогне за регулиране на цикъла на съня и подобряване на качеството на почивката.

Комбинирането на манган, кориандър и лавандула може да предостави обща подкрепа за отслабването чрез регулиране на метаболизма, подпомагане на храносмилането и управление на факторите, които могат да влияят на теглото, като стрес и сън.

Хвойната, която се счита за растение с детоксификационни свойства. Тя може да помогне за почистване на организма от токсини, които могат да забавят метаболизма и да затруднят отслабването.

Съдържащите се в хвойната вещества могат да помогнат за ускоряване на обмяната на веществата и изгарянето на калории.

Дафинов лист, който съдържа етерични масла, които могат да стимулират процесите на храносмилане и да подпомогнат добрата функция на червата. Това може да бъде полезно за поддържането на оптималното тегло.

Дафиновият лист се свързва с усещането за наситеност, което може да помогне при контрола на апетита.

Добавен е и L-триптофан, който е аминокиселина, която участва в производството на серотонин, известен като “хормонът на щастието”. Този процес може да има успокояващ ефект върху нервната система и да помогне в управлението на емоционалното хранене.

Той е предшественик на мелатонина, което може да помогне за регулиране на цикъла на съня и подобряване на качеството на сън.

Комбинирането на хвойна, дафинов лист и L-триптофан може да създаде хармоничен баланс, който подпомага отслабването чрез детоксикация, контрол на апетита и поддържане на емоционалното равновесие.

В нашата хранителна добавка за отслабване е добавен и витамин B-6, който играе важна роля в метаболизма на протеините, което може да помогне при изгарянето на калории и поддържането на здравословни мускулни тъкани.

Съдейства за регулирането на обмена на вещества, което е важно за ефективното използване на енергията от храната.

Добавен е и витамин B-5, който участва в синтеза на коензим A, което е важно за превръщането на хранителните вещества в енергия. Това подпомага образуването на енергия, която може да бъде използвана за физическа активност и изгаряне на мазнини.

Комбинирането на тези два витамина може да подкрепи ефективния обмен на вещества и образуването на енергия, което е важно за поддържането на енергийното равновесие при отслабването.

В нашата добавка за отслабване е добавен и ниацин, който играе ключова роля в обмена на вещества и може да ускори превръщането на хранителните вещества в енергия. Това е важно при отслабването, като подпомага ефективното използване на калории.

Витамин B-3, който може да помогне за поддържането на здравословните нива на холестерол, което е важно за общественото здраве и доброто състояние на сърдечносъдовата система.

  • Тъй като е известен факт, че хромът играе важна роля в регулирането на нивата на кръвната захар и това може да помогне за контролиране на апетита и желанието за сладки храни е добавен и той, към добавката.
  • Хромът е важен за нормалната функция на инсулина, който е отговорен за превръщането на захарта в енергия. Поддържането на здравословни нива на инсулин може да помогне при контролирането на теглото.

Съчетаването на тези две съставки може да помогне за контролиране на апетита и поддържане на стабилни нива на енергия.

БИОКОРЕКТ ДУО от Mirta Medicus е хранителна добавка, предназначена за подпомагане на отслабването и постигане на стройна фигура. Формата на капсули и сироп позволява удобен и приятен начин на прием, а съчетанието им може да предостави цялостно решение за отслабване.